Aava areenan punamustat ottelut

15.7. 12:00 T18 SM PK-35 vs HJK
24.7. 21:00 Vitonen PK-35/Legendat vs FC Fortuna
30.7. 13:30 Miehet Kolmonen vs PK-35 SexyPöxyt
31.7. 21:00 Vitonen PK-35/Legendat vs Zenith

Aavan kaikki pelit tästä klikkaamalla

PK-35:n valmennuspäällikkönä elokuun alusta toiminut Sergio Almenara päivittää nyt seuran jäsenistölle näkemyksiään ja kokemuksiaan työnsä ensimmäiseltä kaksikuukautisjaksolta.

Sergion tärkeimpiin tehtäviin kuuluu punamustien valmennuslinjan rakentaminen kiinteässä yhteistyössä seuran muiden päätoimisten työntekijöiden kanssa. Hän osallistuu samalla uusien valmentajien rekrytointiin eri ikäluokkiin.

- Olen myös jatkanut tapaamisia seuran nykyisten valmentajien kanssa. Suunnittelen lokakuulle yhteistä isoa tapaamista, joka keskittyy ensi kauden valmennus- ja harjoitusmetodologiaamme sekä tapoihin, kuinka valmentajille jakamaani tietoa olisi hyvä käsitellä. Järjestämme samassa yhteydessä käytännön kenttäosuuden, joka osoittaa, miten tiettyjä spesifejä asioita voi harjoitella, Sergio sanoo.

- Valmennuslinjan avainsanoja ovat suunnitelmallisuus, organisointi ja aikataulutus suhteessa tietysti pelaajakehitykseen. Tarvitsemme valmentajilta avointa mieltä, jotta he oppivat koko ajan lisää ja voivat tehdä harjoituksissa pelaajille hyödyllisiä asioita. Tavoitteenamme on rakentaa lisäksi valmentajien muodostama pelaajakehitystyöryhmä.

Almenara painottaa, että valmentajien on kyettävä kehittämään analysointitaitojaan esimerkiksi videomateriaalin perusteella. Heidän on oltava valmiita vastaanottamaan uusia ideoita ja näkemyksiä kehittääkseen jatkuvasti omaa valmennustoimintaansa.

- Haluamme tarjota valmentajille uutta kykyä ja uusia työkaluja, jotta pelaajat oppivat oikean harjoittelun kautta ratkaisemaan tilanteita itse pelikentällä. Seuran on pystyttävä kasvattamaan koko ajan yhä älykkäämpiä jalkapalloilijoita.

PK-35 toivottaa Sergiolle työniloa sekä pelaajilleen ja valmentajilleen kovaa harjoitusintoa!