Sinä eteenpäin pyrkivä 2003 syntynyt jalkapalloilija, onko tavoitteesi kehittyä jalkapalloilijana ja opiskella pelamaan iloista jalkapalloa, jonka pelikirja ei perustu pitkänpallon potkimiseen? Oletko motivoitunut harjoittelija, joka on sitoutunut tekemään töitä pelatakseen kilpatasolla? Haluatko harjoitella Helsingin parhaimmissa olosuhteissa ympäri vuoden? Haluatko harjoitella huippu valmentajien alaisuudessa? Jos vastasit kyllä edellisiin kysymyksiin, niin tule mukaan P03 punaisiin.

Koska joukkueesta siirtyi useampi pelaaja vuonna 2018 ELL:ssä pelaavaan ikäluokan edustusjoukkueeseen, joukkue tarvitsee nyt lisää uusia pelaajia. Koska olemme ikäryhmän kakkosjoukkue on tavoitteenamme auttaa pelaajia kehittymään kohti ikäluokkien edustusjoukkueita.

Harjoittelemme talvella 3 kertaa viikossa loistavissa olosuhteissa Myllypuron Busmo-areenalla, jonka lisäksi kerran viikossa meillä on oheistreeniä kuntosalin/lenkkkeilyn yms  merkeissä. Tämän lisäksi maalivahdeille on tarjolla kerran viikossa yksilöllistä maalivahtiharjoittelua ilman lisä kustannuksia.

Keväällä 2018 pelaamme Helsingin- ja Uudenmaanpiirin ykköstä (samassa sarjassa pelaavat ikäluokan edustusjoukkueista mm. PPJ, Gnistan, MPS, HPS, LPS ja NJS)

Joukkueen valmentajina toimivat Matti Winter (Uefa B) ja Jari Kero (EKKONO).

Punainen joukkue tarjoaa väliaskelman tavoitteellisille ja motivoituneille pelaajille kohti seuraavaa tasoa. Ikäluokan Etelä-Länsi liigassa 2018 pelaava edustusjoukkue ja punainen joukkue toimivat tiiviissä yhteistyössä ja pelaajaliikennettä oli vuoden 2017 aikana molempiin suuntiin.

Jos kiinnostus heräsi ole yhteydessä joukkueenjohtajaamme tai 0405527115, täytä perustietolomake tästä ja tule näyttämään taitosi! Voit tulla kokeilemaan harjoituksiin kahdeksi viikoksi veloituksetta, lisäksi toisesta joukkueesta siirtyvien pelaajien osalta joukkue huolehtii piirille maksettavasta siirtomaksusta.