Pallokerho-35 on jalkapalloon erikoistunut Koillis-Helsinkiläinen lähiöseura, jonka juuret ulottuvat niinkin pitkälle kuin vuoden 1935 Viipuriin, jossa seura aikanaan perustettiin. Seuramme liikuttaa viikoittain yli 700 lasta ja nuorta. Seuran toimintaan kuuluu sekä kilpa- että harrastetoiminta niin tyttöjen kuin poikienkin puolella.

Näkyvyys pelipaidassa

Pääyhteistyökumppanimme saa näkyvyyden kaikkien juniorijoukkueidemme pelipaitoihin. Piiri- ja aluesarjojen lisäksi näkyvyytesi on A- ja B-juniorien osalta valtakunnallista. Lisäksi useimmat joukkueemme osallistuvat turnauksiin koko Suomen alueella sekä ulkomailla.

20 000€ / vuosi ja painokulut

Näkyvyyttä kentän laidalla

Haluatko oman logosi kentän laidalle? - Suuri 2x4m 4000€ / vuosi - Iso 1x3m 2000€ / vuosi
- Pieni 1x1m 1000€ / vuosi

Hintaan sisältyy mainoksen kiinnitys. Asiakas vastaa mainoksen painoaineistosta ja painokuluista.

Näkyvyys PK-35 verkkosivuilla

Mainoksesi seuramme sivuilla osuu tuhansien päivittäisten vierailijoiden silmiin, sillä sieltä haetaan ahkerasti tietoa seuramme toiminnoista. alkaen 500€ /vuosi

Vapaavalintainen tuki

Halutessasi voit tukea lasten ja nuorten harrastusmahdollisuutta vapaavalintaisella lahjoituksella. Otamme kiitollisena vastaan kaiken tuen, ja ohjaamme suoraan junioritoiminnan päivittäiseen kehittämiseen: varusteisiin,olosuhteisiin ja sitoutuneisiin valmentajiin.

Tiedustelut

Jukka Santala
Toiminnanjohtaja

045 842 8685