Roosa kapteenina maaottelussa

Suomen TU18-ikäluokan (1.1.1998) maajoukkue hävisi keskiviikkona kaksoismaaottelun ensimmäisen osan Itävallalle maalein 1-2 (1-1). PK-35 Vantaan puolustaja Roosa Toivanen toimi kotijoukkueen kapteenina ja pelasi täydet minuutit.

Suomi siirtyi  Eerikkilässä pelatussa ottelussa 1-0-johtoon jo kahdentoista minuutin jälkeen Jutta Rantalan onnistuttua maalinteossa. Itävallan tasoitusosuma syntyi 25 minuutin ja voittomaali 61 minuutin kohdalla.

- Meillä oli alla vain yksi harjoitus, mikä myös näkyi. Tämä oli paitsi ottelu, myös harjoitus, Suomen päävalmentaja Marianne Miettinen sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Puolustimme ensimmäisellä puoliajalla ihan hyvin, mutta pallollinen pelaamisemme oli suoraan sanottuna huonoa. Saimme parhaimmillaankin vain 2-3 syöttöä omille.

Suomi kohtaa Itävallan uudestaan perjantaina 3. kesäkuuta niin ikään Eerikkilässä. Kaksoismaaottelu on sinivalkoisille tärkeä ja viimeinen osa valmistautumista syksyllä alkaviin EM-karsintoihin. 

- Omaa peliämme on ilman muuta parannettava. Haluamme aina voittaa, mutta samalla kehittää pelaamista ja tarkkailla pelaajia, Miettinen linjaa.

PK-35 toivottaa Roosalle uusia onnistumisia ja koko maajoukkueelle menestystä!