Minifutis hyvässä vauhdissa

PK-35:n Minifutis 2016 käynnistyi toukokuun alkupuolella ja on nyt siis pyörinyt vähän yli kuukauden. Toimintaan voi edelleen ilmoittautua kaikki vuosina 2011-12 syntyneet jalkapallosta kiinnostuneet lapset.

Minifutiksen harjoitukset järjestetään maanantaisin Myllypurossa ja keskiviikkoisin Pihlajamäessä kello 18-19. Heinäkuu pidetään taukoa, kunnes treenit jatkuvat taas elokuussa. Pihlajamäen ryhmään on jo ilmoittautunut yhteensä 78 lasta.

Olen tosi tyytyväinen siihen, miten toiminta on lähtenyt käyntiin. Myllypurossa on käynyt noin viisitoista ja Pihlajamäessä parhaimmillaan 60-70 pelaajaa, joten vauhtia ja energiaa on riittänyt, PK-35:n nuorisopäällikkö Juuso Mattila kertoo.

Ilmatkin ovat suosineet, ja on hienoa, että lasten isiä on lähtenyt mukaan apuvalmentajiksi. Noinkin suuressa pelaajamäärässä riittää valvottavaa ja ohjattavaa.

Minifutiksen osallistujista muodostetaan syksyllä punamustien nuorimpien ikäluokkajoukkueiden rungot. Joukkuetoiminta käynnistyy lokakuussa. Mattila ja PK-35 toivottavat kaikki innokkaat tytöt ja pojat tervetulleiksi Minifutikseen!

Lisätietoja seuran toiminnasta osoitteessa: http://www.pk-35.fi