Naisten sarjajohto kasvoi

PK-35 Vantaa venytti sarjajohtonsa Naisten Liigan kärjessä jo yhdeksään pisteeseen. Joukkue voitti viikonloppuna Pallokissat Kuopiossa, kun taas sarjakakkonen TPS kärsi 2-5-vierastappion HJK:lle.

Punamustien päävalmentaja Jari Väisänen kiitteli ottelun jälkeen ennen kaikkea joukkueen puolustuspelaamista. PK-35 Vantaan verkkoon on tehty Naisten Liigassa ainoastaan kahdeksan maalia.

- Nuori puolustuslinjamme on ollut nyt kahdessa viime pelissä aiempaa rutinoituneemman tuntuinen. Puolustajat ovat pystyneet pelaamaan entistä kovempaa. Luotan, että sen myötä heidän itseluottamuksensa kasvaa tuleviin otteluihin entisestään, Väisänen sanoi.

- Koko joukkueen puolustamisen kannalta on ollut todella tärkeää, että kaikki pelaajat ovat kollektiivisesti mukana. Olemme tämän myötä saaneet runsaasti pallonriistoja. Se on pelissämme tärkeä elementti päästäksemme taas nopeasti palloon kiinni.

PK-35 Vantaa pelaa seuraavan liigaottelunsa tulevana lauantaina, jolloin Myyrmäessä kello 13 alkavaan peliin saapuu vieraaksi ONS. Tervetuloa kannustamaan punamustat taas voittoon!