Vahvistusta myyntipuolelle

Jalkapallon parissa paljon nähnyt ja kokenut Timo Laine, 51, aloittaa joulukuun alussa työnsä PK-35:n myyntitehtävissä. Hän ei toimi seuran vakituisena työntekijänä, vaan kyseessä on ostopalvelusopimus.

PK-35 on Laineelle tuttu seura, sillä hän pelasi punamustien miesten edustusjoukkueessa Pasi Rautiaisen valmennuksessa kaudet 1994-96 sekä toimi näistä viimeisen vuoden poikien C15-ikäluokan valmentajana. Timo aloittaa uuden työnsä innokkain mielin.

- Luvassa on kiinnostava ja todella haastava homma. Yksinkertaisena tavoitteena on onnistua keräämään rahaa seuran pyörittämiseen. Teen tätä osin yhteistyössä (toiminnanjohtaja) Jukka Santalan kanssa. Minulla on myyntityökokemusta jo vuosien ajalta, joskaan ei urheilumaailmasta, Laine sanoo.

- Pyrin myymään seuran tuotteita ja palveluita muuallakin kuin Pihlajamäen alueella. Yhtenä ideana on löytää kontakteja ihmisiin, joilla on viipurilaisia sukujuuria. Nyt on vain lähdettävä innokkaasti matkaan ja katsottava mitä tuleman pitää.

Timo toimii myyntityönsä lisäksi nyt ensimmäistä kautta PK-35:n T02-joukkueen vastuuvalmentajana. Tytöt puolustavat ensi kesänä ikäluokkansa Laura Kalmari -turnauksen voittoa eli käytännössä Suomen mestaruutta.

- Edessä on mielenkiintoinen kausi. Joukkue on täynnä innokkaita tyttöjä, joita pyrimme parhaamme mukaan kehittämään. Tavoitteena on, että jotkut heistä nousisivat ensi syksyyn mennessä B-tyttöjen SM-sarjajoukkueeseen, kokenut valmentaja toteaa.

PK-35 toivottaa Timo Laineelle menestystä myynti- ja valmennustehtäviin!