Onnittelut Samuel Siikoselle!

Punamustia yli kaksikymmentä vuotta niin pelaajana kuin valmentajana edustanut Samuel Siikonen, 31, on valittu PK-35:ssä marraskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi. Hän saa aiempien valittujen tavoin palkinnoksi Intersport Puhoksen lahjakortin.

Seura korostaa valintaperusteissaan Samuelin hyvää ja lähes ilmaista valmennustyötä nuorimmissa tyttöikäluokissa. Hän on lisäksi osallistunut aktiivisesti lumi- ja hallitalkoisiin, eli on seuraihminen henkeen ja vereen.

Siikonen liittyi PK-35:een pelaajana ollessaan 8-vuotias, minkä jälkeen kävi A-poikiin saakka läpi seuran kaikki juniori-ikäluokat. Hän pelaa edelleen punamustien legendajoukkueessa ja on nyt toiminut kahdeksan vuotta valmentajana eri tyttö- ja poikajoukkueissa. Tällä hetkellä Samuel valmentaa T05-06- sekä T09-10-ikäluokkia.

- Olen käytännössä kasvanut PK:ssa, sillä se on ainoa seura, johon olen kuulunut. Olen tutustunut täällä hienoihin ihmisiin, joista osa toimi valmentajina jo silloin kun itse pelasin junnuissa. Muutamista heistä on tullut itselleni hyvinkin läheisiä. Muistan esimerkiksi Kari Puolakan ja Markku Hynnisen jo vuosien takaa, Samuel kertoo.

- PK:ssa on mielekästä valmentaa. Olen saanut seurassa ja sen kautta hyvän koulutuksen, jota (valmennuspäällikkö) Sergio Almenara vie nyt eteenpäin. Valmentajien välinen yhteistyö on vuosien varrella kehittynyt merkittävästi.

Siikonen näkee, että seuran toiminta kulkee muutenkin hyvään suuntaan. Esimerkiksi olosuhteet ovat nyt paljon paremmat kuin olivat hänen omina junioriaikoinaan.

- Harjoittelimme silloin hiekalla ja koulujen saleissa. PK:hon on myös tullut lisää sitoutuneita valmentajia, jotka eivät ole mukana ainoastaan oman lapsensa harrastuksen takia, Samuel jatkaa.

- Seuran sisäistä yhteistyötä voi toki aina kehittää. On tärkeää, että hommia pyritään tekemään koko PK:lle eikä vain omalle joukkueelle. Olemme kuitenkin jo nyt hyvällä tiellä. Tsemppiä kaikille tulevaan kauteen!

PK-35 onnittelee Siikosta valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle erinomaista jatkoa punamustassa futisperheessä!