Muista hiihtolomaleiri!

PK-35 muistuttaa kaikkia vuosina 2004-2010 syntyneiden lasten perheitä perinteisestä hiihtolomaleiristään, joka järjestetään Pihlajamäen tekonurmipohjaisessa jalkapallohallissa tänä talvena 20.-22. helmikuuta.

Kolmepäiväinen (ma-ke klo 10:00-14:00) leiri em. ikäluokille sisältää neljät harjoitukset, viimeisen päivän Leiricupin sekä paljon hauskaa yhdessäoloa. Osallistujat saavat PK-35:ltä seuran treenivarusteen ja ottavat mukaansa omat eväät.

Leirillä palkitaan cupin voittajat sekä viikon leiriläinen. Tapahtuman vastuuohjaajina toimivat PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila ja junioripäällikkö Akan Okomoh. Erinomaisissa harjoitusoloissa järjestettävän leirin hinta on 60€/pelaaja.

- Ilmoittautuneita on jo yli kaksikymmentä. Hiihtolomaleiri järjestetään nyt neljännen kerran, ja osallistujamäärä on joka vuosi ollut kasvussa. Odotamme ja toivomme sen tällä kertaa nousevan vähintään neljäänkymmeneen. Mukaan voi ilmoittautua myös seuran ulkopuolelta, Mattila sanoo.

- Leirin konsepti on tuttu jo edellisiltä vuosilta, mutta siihen saattaa tulla lisämausteita keskusteltuamme sisällöstä seuran valmennuspäällikön (Sergio Almenara) kanssa. Kyseessä on hauska tapa viettää hiihtolomaa hyvässä futisvalmennuksessa. Toivomme tätä kautta lisää aktiivisuutta myös kesäleirillemme sekä suunnitteilla olevalle kolmepäiväiselle syyslomaleirillemme.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen hiihtolomaleirille osoitteessa: http://www.pk-35.fi/index.php/hiihtolomaleiri-info-ja-ohjelma

Yhteydenotot: tai 040 775 4858.

Kerrothan leiristä myös kavereillesi! TERVETULOA MUKAAN!