Johanna Tiitto

Onnittelut Johanna Tiitolle!

PK-35:n P10-ikäluokan joukkueenjohtaja ja rahastonhoitaja Johanna Tiitto on valittu seurassa tammikuun Kuukauden vapaaehtoiseksi ja saa Intersport Puhoksen lahjakortin. Hän on punamustien kolmastoista kyseisen palkinnon saava seuratoimija. Sitä alettiin jakaa viime vuoden alusta.

Johanna on pitkän linjan peekoolainen aloitettuaan ansiokkaan vapaaehtoistyönsä vuosina 2003 ja 2010 syntyneiden poikiensa liityttyä seuraan. Hän on joukkueenjohtaja- sekä rahastonhoitajatehtäviensä ohella toiminut punamustissa mm. aktiivisena talkoolaisena esimerkiksi kahvilanpitäjänä.

- PK-35 on tosi mukava seura. Olen pitänyt kovasti valmentajien tyylistä toimia lasten ja nuorten kanssa. He muistavat, että pelaajat ovat yksilöitä, omassa nuoruudessaan mm. voimistelua ja suunnistusta harrastanut Tiitto sanoo. 

- Jokainen saa tässä seurassa hyvän vastaanoton. Olen saanut vapaaehtoistoiminnastani ainoastaan positiivisia kokemuksia. PK-35:ssä on paljon aktiivista yhteistoimintaa. Seurassa järjestetään esimerkiksi kivoja leirejä ja toteutuu meille kaikille tärkeä yhteisöllisyys.

Johanna muistuttaa, että vuonna 2010 syntyneet pojat ovat vielä lapsia, jotka löytävät oman tasonsa vasta tulevina vuosina. Ikäluokassa on hänen mukaansa potentiaalisten pelaajien lisäksi koko joukko toiminnasta innostuneita vanhempia, jotka ovat kannustavia ja antavat poikien kehittyä kaikessa rauhassa ilman turhaa kiirettä. 

- Valmentajamme Juuso (Mattila) on todella ystävällinen henkilö, johon voi aina luottaa. Hän tuntuu nauttivan työstään koko sydämestään. Jos oman poikani innostus säilyy, olen valmis jatkamaan mukana aktiivisena vanhempana ja antamaan joukkueelle kaiken mahdollisen tukeni. Koen sen kunniatehtäväksi, Johanna jatkaa.  

Tiitto on PK-35:n mukaan erittäin miellyttävä persoona, joka auttaa aina tarvittaessa ja hoitaa vapaaehtoistehtävänsä säntillisesti oman työnsä ohella. Hänen kanssaan on hyvin helppo tulla toimeen.

- Toivotan kaikille peekolaisille tsemppihenkeä ja oikein innokasta futisvuotta 2017! Johanna sanoo lopuksi.

PK-35 haluaa puolestaan onnitella Johanna Tiittoa valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi ja toivottaa hänelle erinomaista alkanutta jalkapallokautta!