Nyt mukaan Minifutikseen!

PK-35:n perinteinen ja jokavuotinen Minifutis käynnistyy seuran erinomaisissa olosuhteissa taas toukokuussa. Aloittavien ikäluokkien toiminta on tänä vuonna suunnattu 2012-2013 syntyneille jalkapallosta kiinnostuneille lapsille.

PK-35:n Minifutis tarjoaa motivoivan harrastusilmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä. Toiminnan ydintä ovat sosiaalisuus, hauska yhdessäolo ja lasten kasvatustyö, joihin jalkapallo tarjoaa upean mahdollisuuden.

Minifutis käynnistyy Pihlajamäessä tiistaina 9.5. sekä Myllypurossa torstaina 18.5. kello 18:00. Harjoituksia järjestetään starttipäivistä eteenpäin tiistaisin Pihlajamäen ja torstaisin Myllypuron nykyaikaisilla tekonurmilla klo 18-19. Innokkaimmat lapset voivat osallistua kummankin paikan tapahtumiin.

- Hyvää vauhtia kehittyvässä seurassamme on tehty harjoitus- ja valmennusisällöllistä uudistusta, joka ulottuu metodimme mukaisesti nuorimpiin ikäluokkiin saakka. Nyt olisi siis otollinen hetki liittyä toimintaamme mukaan. Lapsi saa harrastuksen myötä uusia kavereita ja oppii toimimaan ryhmässä, PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

- Minifutis on toiminut seurassamme jo useita vuosia ja saanut pelaajien perheiltä paljon positiivista palautetta. Lapset pääsevät harjoittelemaan futistaitoja leikinomaisesti ammattitaitoisessa ohjauksessa. Lisäksi toiminnan hinta-laatusuhde on kohdallaan. Innokkaimmat parikymmentä lasta ovat jo ilmoittautuneet mukaan.

Minifutis maksaa touko-syyskuun (heinäkuu taukoa) ajalta 60 euroa. Hinta sisältää huippuolosuhteiden ja laadukkaan ohjauksen lisäksi PK-35:n harjoituspaidan. Toimintaan osallistuvista lapsista muodostetaan syksyllä seuran nuorimpien ikäkausijoukkueiden pelaajarungot.

Minifutiksen lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa: http://www.pk-35.fi/index.php/joukkueet/minifutis

Minifutiksen pdf-tiedote tästä klikkaamalla.

Nuoristoimenjohtaja Juuso Mattila: 040 775 4858 tai

PK-35 Metodiin voit tutustua tämän linkin kautta: http://www.pk-35.fi/index.php/uutiset/seurauutiset/584-pk-35-metodi-kaytantoon

Tervetuloa mukaan PK-35:n vireään futistoimintaan!