Tervetuloa Tyttöfutikseen!

PK-35 aloittaa toukokuussa Tyttöfutis-toimintansa, joka on tänä vuonna suunnattu vuonna 2011 syntyneille jalkapallosta kiinnostuneille tytöille.

Tyttöfutis tarjoaa motivoivan harrastusilmapiirin turvallisessa ja läheisessä ympäristössä. Toiminnan ydintä ovat sosiaalisuus, hauska yhdessäolo ja lasten kasvatustyö, joihin jalkapallo tarjoaa upean mahdollisuuden.

Tyttöfutis käynnistyy tiistaina 9. toukokuuta kello 18:00 Pihlajamäen pienellä tekonurmella. Harjoituksia on siitä eteenpäin kerran viikossa tiistaisin klo 18-19. Toiminta maksaa touko-syyskuun (heinäkuu taukoa) ajalta 60 euroa. Hinta sisältää erinomaiset harjoitusolosuhteet, ammattitaitoisen valmennuksen sekä PK-35:n treenipaidan.   

- Hyvää vauhtia kehittyvässä seurassamme on tehty harjoitus- ja valmennusisällöllistä uudistusta, joka ulottuu metodimme mukaisesti nuorimpiin tyttö- ja poikaikäluokkiin saakka. Nyt olisi siis otollinen hetki liittyä toimintaamme mukaan. Lapsi saa harrastuksen myötä uusia kavereita ja oppii toimimaan ryhmässä, PK-35:n nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila sanoo.

Tyttöfutiksen pelaajista muodostetaan syksyllä punamustien nuorin varsinainen tyttöjoukkue. PK-35 on erittäin arvostettu tyttöfutisseura, joka on useiden vuosien ajan saavuttanut hyvää menestystä eri ikäluokissa. 

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=D6ABE46467421EB1C225807B004B934C

Nuoristoimenjohtaja Juuso Mattila: 040 775 4858 tai 

PK-35 Metodiin voit tutustua tämän linkin kautta: http://www.pk-35.fi/index.php/uutiset/seurauutiset/584-pk-35-metodi-kaytantoon

Tervetuloa mukaan PK-35:n futisperheeseen!