PK-35 B2:lla kaksi isoa sponsorisopimusta seuraavalle kaudelle! 

POLARPRO Henkilöstöratkaisut Oy:

https://www.polarpro.fi/

     PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy:ltä. PolarPro on vuonna 2008 perustettu auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys, joka työllistää vuoden aikana
noin 700 eri alojen ammattilaista. Vantaalla toimivalla yrityksellä on yli sata asiakasta eri puolilla Etelä-Suomea.
 
 
– Etsimme jatkuvasti nykyisiä ja tulevia ammattilaisia erilaisiin logistiikan, kuljetusalan, teollisuuden, kiinteistöhuollon sekä maan- ja talonrakentamisen tehtäviin. Meillä on joustavasti sekä kokopäiväisiä että vaikkapa opiskelijoille sopivia osa-aikaisia töitä. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia töitä sekä mahdollisuuden myös itse vaikuttaa oman työn sisältöön, PolarPron toimitusjohtaja Kari Lietsalmi kertoo. 
 
PolarPro tunnetaan reiluna ja rehtinä työnantajana, jonka työntekijöistä peräti yhdeksän kymmenestä voisi suositella tuttavilleen vuokratöiden tekemistä. Yritys tarjoaa kaikille työntekijöilleen tukea ja koulutusta urapolulla, vähintään TES-palkkauksen, työterveyshuollon lääkäripalveluineen sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Perimmäisenä tavoitteena on aina pitkäaikaiset työsuhteet.
 
– Meillä on paljon nuoria työntekijöitä ja senkin takia kiinnostus nuorisourheilun tukemiseen on lähellä sydäntä.
Lisäksi tunnen yhden P04-joukkueen pelaajan isän jo yli puolen vuosisadan ajalta oli kohde helppo valita,
Kari Lietsalmi kertoo. 
 
– Ja jos oikein hyvin käy niin saamme tästä PK-35:n jengistä itsellemme reippaita ja hyväkuntoisia työntekijöitä tulevina vuosina, Lietsalmi hymyilee.                                                                                                                                                                           
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
RAVINTOLA LOISTO
 
 
Ravintola Loisto on Vuosaaren Aurinkolahdessa, meren läheisyydessä sijaitseva À la carte ravintola. Kesäisin ravintolan edustalla on suuri terassi, jossa voi nauttia hienosta maisemasta, maukkaista ruuista ja auringosta. À la carte listalta löytyy ruokia joka makuun: aitoa intialaista, liha, kala ja kasvisruokia sekä pizzoja. Lisäksi lounaslistat vaihtuvat viikottain. Ruoka-annokset valmistetaan itse käsin alusta alkaen.
Ravintola Loiston nettisivut ja Menu: