B-juniorit ovat edellisen päivityksen jälkeen kerenneet pelaamaan kaksi ottelua vaihtelevin tuloksin. Viikko sitten tulikivenkatkuisessa ottelussa FC Lahtea vastaan sattui kummia. Punamustat esittivät melkeinpä kauden parastaan ensimmäisen 55 minuuttisen ja taululla komeili 5-1 lukemat. Pieni vaihtoruljanssi kuitenkin sekoitti kotijoukkueen pelin totaalisesti ja lopulta FC Lahti kampesi itsensä n. puolessa tunnissa tasoihin ja ohi 5-6 voittoon. Tappio tiesi myös valitettavasti kärkipaikan vaihtumista 2. sijaan, kun PKKU omat pelinsä on hoitanut kunnialla.

 
Tämän viikon perjantaina punamustat lähtivät uusin kujein ja ilmein kohti Tapiolaa, kun vastaan asettui FC Honka/3. Ensimmäisellä puoliajalla vierailija näytti jälleen, minkä takia se keikkuu taulukon yläpäässä. Peli soljui erinomaisella rytmillä ja Honka/3:sta juoksutettiin tyylikkäästi ympäri kenttää. Puoliajalla taululla komeili 4-0 lukemat. Toisen jakson alussa kaivettiin pienten nukahtamisten jälkeen kahdesti palloa omasta verkosta, mutta Sebastian Vaskelainen niittasi illan komeimman maalin kautta pelin pakettiin 69 minuutin kohdalla. Honka kaunisteli numeroita ottelun viimeisestä tilanteesta, kun Theo Olivesin vapaapotku upposi vastustamattomasti yläriman kautta verkkoihin, lopputuloksena vapauttava ja tärkeä 5-3 vierasvoitto punamustille.
 
Tilanne B Lohkossa on edelleen kutkuttava. PKKU on punamustia karussa 2 pisteen verran. Muut kärkipään joukkueet PPJ & FC Espoo tasasivat viikonlopun keskinäisessä mittelössään pisteet 2-2 lopputuloksella. Tämä tarkoittaa, että FC Espoo roikkuu 2 pisteen päässä punamustista ja PPJ tippui 6 pisteen päähän.
 
Karsintoihin etenee myös kaikkien kolmen (3) lohkon kaksi (2) parasta 3. sijoittunutta joukkuetta. Nyt on jo varmaa, että mikäli PK-35 on omassa B -lohkossaan 3. joukossa, A -lohkon 3. on vääjäämättä punamustien takana. Kaksi kierrosta ennen sarjan loppua PPJ:llä on edelleen ohut oljenkorsi horjuttaa punamustien suunnitelmia, koska joukkueet kohtaavat seuraavalla kierroksella ja PPJ:n maaliero on hyvin lähellä punamustien vastaavaa. Punamustat kohtaavat PPJ:n lisäksi viimeisellä kierroksella vielä KJP/YJ:n vieraissa. Varmuudella karsintapaikkaan punamustille riittää kahdesta jäljellä olevasta ottelusta 1 piste.
 
Pelit siis jatkuvat ensi viikon lauantaina 28.9 klo 13.00 tutussa ympäristössä, MagneCit -areenalla. Vastassa tulivoimaisen hyökkäyksen omaava PPJ. Keväällä Florian Troni kuritti sinivalkoisia pahemman kerran, iskien 6-3 voitossa pallon peräti viidesti (5) silloisen kotijoukkueen verkkoihin. Vastakkain iskevät syksyllä koko Suomen mittakaavalla B1:sen tehokkain hyökkäyskalusto, punamustat ovat mättäneet maaleja vastustajan verkkoon 5.1 maalia/ottelu tahdilla, kun vastaavasti saman mittakaavan 3. tehokkain hyökkäyspää (PPJ) on mättänyt maaleja 4.7 maalia/ottelu tahdilla. Luvassa siis paljon tulivoimaa kentällä samaan aikaan. Kumman puolustus eliminoi maalinälkäiset vastustajansa paremmin? Tule paikalle, niin asia selviää!