PK-35 - PPJ  3-2 (1-1)
 
15' F. Troni 1-0, 41' O. Luoma 1-1, 50' P. Witick 1-2, 54' J. Muzinga 2-2, 58' F. Troni 3-2
 
Panokset ottelussa olivat selkeät. PPJ oli ainoa jäljellä oleva joukkue, joka edelleen uhmasi punamustien SM -karsintapaikkaa 6 pisteen päässä, lähes identtisellä maalierolla. Koska viimeisellä kierroksella PPJ kohtaa heikohkon HJK/3:sen, vähintään piste tarvittiin tästä ottelusta punamustien leirissä, mikäli viimeisen pelin varaan ei haluttu jättää liikaa panoksia.
 
Ottelun alku oli kotijoukkueen osalta hiukan hakemista. Pieniä nukahduksia sattui ympäri kenttää, mutta PPJ ei onnistunut sen ihmeemmin maalipaikkoja luomaan. Muutamia täysin turhia erikoistilanteita vierailijat kuitenkin saivat lahjana. Punamustien hieman aneemisen alun pelasti kuitenkin 15 minuutin kohdalla Jonathan Muzinga & Florian Troni kaksikko. Pitkä purkupallo pomppi PPJ:n puolustuslinjan edessä ja Muzinga ajoi palloon päättäväisesti voittaen kaksinkamppailun ilmassa. Pallo haltuun laitakaistalla, Florian Tronin täydellisesti ajoitettu juoksu boksiin ja pallo juoksuun. Suhteellisen pienestäkin kulmasta nähtiin jälleen kerran minkä takia Troni komeilee koko B1:sen maalipörssin kärkisijalla. Bravuuripaikalta pallo voimalla etuyläkulmaan ohi täysin hölmistyneen Ramneek Singhin (1-0).
 
Maalin jälkeen peli oli puolin ja toisin hieman rikkonaista. Kotijoukkue pystyi kuitenkin luomaan enemmän painetta PPJ:n maalille, mutta vierailijan puolustuslinja hoiti tilanteet kunnialla boksin sisällä eikä huippupaikkoja lisäosumiin nähty.
 
PPJ pidettiin pois maalipaikoilta, mutta lopulta vierailija tuli tasoihin hyvinkin puskista. Oliver Luoma lähetti vapaapotkun n. 30 metristä, tulinen matala laukaus yllätti Joni Niemen ja toi vierailijat vain hetki ennen puoliaikaa tasoihin (1-1). Puoliajan lopulla ei enää tilanteita siunaantunut kumpaakaan päähän, muutama läheltä piti hyökkäys kummallakin kuitenkin oli.
 
Toisen puoliajan alkuun punamustat tulivat paremmalla jalalla kuin pelin alkuun, mutta PPJ näytti vaarallisuutensa samantien. Hyvä murtautuminen hieman repaleisen PK:n puolustuslinjan selustaan ja Peik Witickiltä kylmä viimeistely yhdellä kosketuksella veivät PPJ:n hetkellisesti ottelussa johtoon 50 minuutin kohdalla (1-2). Punamustat kuittasivat kuitenkin johto-osuman lähes samantien. Alhaalta lähteneen rakentelun jälkeen pallo kimposi laitaan Sebastian Vaskelaiselle hieman onnekaastikkin. PPJ:n linja oli usein ylhäällä, koska se pyrki paineistamaan punamustien pelinavaamista ajoittain hyvinkin korkealla prässillä. Vaskelainen haistoi tämän ja irrotti pelivälineen selustaan tarkalla syötöllä maata pitkin. PPJ:n suhteellisen nopea puolustuslinja oli voimaton kun Muzinga kiihdytti täyteen vauhtiin ja poimi taklausyritysten keskeltä pallon. Lopulta vahva eteneminen boksiin ja laukaus vastaantulleen PPJ:n maalivahdin käsien kautta verkon perukoille ja peli oli 54 minuutin kohdalla tasan (2-2).
 
Maalin jälkeen paine saatiin suhteellisen nopeasti takaisin PPJ:n boksin lähettyville. Vain muutama minuutti maalista ja Troni karkasi keskeltä ja kiersi jo maalilla vartioineen Singhin, mutta tilanne liputettiin lopulta paitsioksi. Tästä kului kuitenkin vain minuutti, kun Muzinga väläytteli taitojaan oikealla laidalla. Yleisöä riemustuttaneiden veivien jälkeen tarjoilu avopaikkaan Ayuub Ahmed-Nurille, mutta Singh syöksyi kuin tyhjästä pallon tielle ilmiömäisellä torjunnalla. Paine kuitenkin pysyi vierailijan päädyssä torjunnan jälkeen ja päätyi lopulta Harry Ngyuenin nostolla boksiin. Troni oli pallossa ensimmäisenä, hieno ensimmäisen kosketuksen suuntaus tyhjään tilaan irti vastustajasta ja taidokas nosto Singhin yli vei kotijoukkueen jälleen johtoon (3-2). Osuma oli Tronille kauden 28.
 
Ottelun viimeinen puolituntinen soljui päästä toiseen hieman levottomana. Punamustat eivät onnistuneet täysin tappamaan ottelun tempoa, vaikka tiedettiin että PPJ haluaa pelin nimenomaan soljuvan levottomana päästä toiseen. PPJ tiedettiin myös hieman erilaiseksi vastustajaksi, sillä se puolustaa kollektiivina hieman väljästi ja jättää ympäri kenttää transitiopelaajia odottamaan riistoa. Näistä syntyi muutamia vaarallisen näköisiä tilanteita, mutta punamustat kestivät Niemen johdolla lopulta päätösvihellykseen asti. Myös punamustilla oli paikkoja lisätä johtoa, mutta tällä kertaa osumia ei nähty enempää.