A-poikien SM-karsintasarjan 2017 eteläisen lohkon otteluohjelma ja sarjataulukko: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2017?&spljp17&P20SMK&1
 
La 28.1. klo 12:00 FC Espoo - PK-35/VJS YJ, Keski-Espoo 2 tn.
La 04.2. klo 17:00 PK-35/VJS YJ - HJK, Talin halli
La 11.2. klo 18:30 HIFK - PK-35/VJS YJ, Talin halli 
La 25.2. klo 17:00 FC Viikingit ed - PK-35/VJS YJ, Talin halli
La 04.3. klo 17:00 PK-35/VJS YJ - SalPa, Talin halli
Su 12.3. klo 20:00 PK-35/VJS YJ - FC Honka, Talin halli
La 18.3. klo 12:15 TPS - PK-35/VJS YJ, Kupittaa 5 KHT
La 25.3. klo 17:00 PK-35/VJS YJ - KaaPo, Talin halli
La 01.4. klo 14:15 FC Inter - PK-35/VJS YJ, Kupittaa 5 KHT
 
Kotikatsomoissa SM-karsintasarjan otteluiden tapahtumia on mahdollista seurata reaaliajassa, jos ei pääse kannustamaan joukkuetta paikan päälle.
Pelien tapahtumat (maalit, vaihdot, varoitukset, kentältäpoistot) kirjataan tulospalvelun otteluseurantaan reaaliaikaisena. 
Pelien otteluseurantaan pääset otteluohjelman kautta https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2017?&spljp17&P20SMK&1 ja kun joukkueen peli on alkamassa, ottelun tuloksen kohdalle ilmestyy sana "LIVE", jota painamalla pääsee otteluseurantaan.
 
Yleisiä ASM-karsintasarjan sääntöjä:
SM-karsintasarja pelataan kahdessa 10 joukkueen lohkossa (eteläinen ja pohjoinen) yksinkertaisena sarjana. Molemmista lohkoista lohkojen neljä parasta jatkavat suoraan kesän SM-sarjaan. Lohkojen 5. sijoittuneet joukkueet kohtaavat toisen lohkon 6. sijoittuneet jatkokarsintaotteluissa, jotka pelataan yksiosaisina lohkossaan 5. sijoittuneen kotikentällä. Jatkokarsintaottelun voittaja pelaa kesällä SM-sarjassa ja häviäjä pelaa Ykkösessä. 
 
Peliaika on 2x45min.
Ottelupöytäkirjaan voi merkitä korkeintaan 18 pelaajaa.
Vaihto-oikeus on kolmella pelaajalla.
 
Ottelun voittaja saa 3 pistettä ja hävinnyt 0 pistettä. Tasapelissä 1 piste molemmille.
Tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden sijoitus ratkeaa seuraavassa järjestyksessä: 
1) Maaliero.
2) Tehdyt maalit.
3) Kaikkien 1) ja 2) kohdan soveltamisen jälkeen jäljellä olevien tasapisteisiin päätyneiden joukkueiden keskinäisten otteluiden 1) pisteet, 2) maaliero, 3) tehdyt maalit.
4) Jos kohdan 3 soveltamisen jälkeen kahden tai useamman joukkueen kesken ei sijoitusta voida määritellä, ratkaisee näiden joukkueiden keskinäinen ottelu.
5) Arpa.
 
ASM-karsintasarjan 2017 säännöt varoitusten ja kentältäpoistojen rangaistuksista, sekä rangaistusten vaikutuksesta tulevaan kesäkauden sarjaan.
 
- Ottelussa suora kentältäpoisto punaisella kortilla - kahden ottelun pelikielto.
- Ottelussa kentältäpoisto kahdella keltaisella kortilla - yhden ottelun pelikielto.
- Pelaajan saatua yksittäisissä eri otteluissa ensimmäiset 4 varoitusta (kelt.) - seurauksena on yhden ottelun pelikielto.
(esim. pelaaja saa keltaisen kortin SM-karsintasarjan 3.:ssa, 4.:ssä, 6.:ssa ja 8.:ssa ottelussa, seuraa 9.:nen ottelun pelikielto).
- Näistä seuraavat kolme varoitusta aiheuttavat yhden ottelun pelikiellon.
- Näistä seuraavat kaksi varoitusta aiheuttavat yhden ottelun pelikiellon.
 
Aikaisemmat varoitukset (kelt.kortit) eivät kentältäpoiston seurauksena suoralla punaisella tai kahdella keltaisella samassa ottelussa nollaannu kesken sarjan.
- Jos pelaajalla on aikaisemmista yksittäisistä eri otteluista 1-3 varoitusta (keltaista korttia) alla ja hän saa seuraavassa ottelussa suoran punaisen kortin tai kentältäpoiston kahdella keltaisella kortilla, seuraa punaisella kortilla kahden ottelun ja kahdella keltaisella kortilla yhden ottelun pelikielto ja aikaisemmat varoitukset (kelt.kortit) jäävät voimaan.
 
Pelikiellot ovat voimassa myös tulevaan kesäkauden sarjaan.
Yksittäisiä ottelukohtaisia keltaisia kortteja SM-karsintasarjassa ei lasketa mukaan kesäkauden sarjaan (SM-kars.sarjan jälkeen keltaiset kortit nollaantuvat).
 
Jos pelaaja saa koko kauden aikana, koskien sekä SM-karsintasarjaa että kesäkauden sarjaa, vähintään kolme pelikieltoa yksittäisten varoitusten ja/tai kentältäpoiston johdosta (suora kentältäpoisto, kentältäpoisto kahdella keltaisella ja/tai pelikielto keltaisten korttien kertymällä), on seurauksena yhden ottelun ylimääräinen pelikielto. 
Esim. jos pelaaja saa kauden aikana kolmannen pelikieltonsa keltaisten korttien kertymänä tai kentältäpoiston seurauksena kahdella keltaisella samassa ottelussa, seuraa kahden ottelun pelikielto (1+1). Jos pelaaja saa kolmannen pelikieltonsa suoralla punaisella kortilla, seuraa kolmen ottelun pelikielto (2+1).