Sunnuntaina kello 15.00 potkaistaan käyntiin tunnelmallisella MagneCit -areenalla B1 sarjan B lohkon kärkikamppailu PK-35-PKKU.

 
Kaksikko löi marssitahdit lohkoon keväällä, ollen selvästi muuta porukkaa edellä. Tuolloin PKKU voitti lohkon yhden (1) maalin turvin maalierolla. Keväällä joukkueet kohtasivat Tuusulan nurmella. Ottelu eteni tasaisena ja osin myös hermostuneena puoliajalle 1-1 tilanteessa. Alejandro Löfmanin unelmalaukaus (2-1) boksin ulkopuolelta toisen jakson puolivälissä jäi lopulta voittomaaliksi. PKKU kaunisteli lukemia yliajalla vielä kahdesti ja Löfman kirjautti itselleen puhtaan hattutempun osumiensa turvin.
 
Joukkueet etenevät toistaiseksi tappiottomassa putkessa syksyn osalta. Punamustat ovat raivanneet viimeiset yhdeksän (9) vastustajaansa tieltään, joista viisi (5) syksyllä. PKKU joutui tyytymään syyskierroksella kotonaan FC Lahden kanssa tasapeliin (1-1), mutta 3 lähtöpisteen siivittämänä kärkkyy lohkon kärkipaikkaa ja punamustien päänahkaa vain yhden (1) pisteen päässä.
 
Vierailijan parhaina maalintekijöinä tällä kaudella ovat kunnostautuneet Alejandro Löfman 12 osumallaan, sekä keskikentän Eero Korpela 10 osumallaan. Syksyllä Korpela on osunut neljästi (4), miesten edustusjoukkueen mukana säännöllisesti pyörivä Sebastian Kamara, liukasliikkeinen laitapelaaja Verneri Olin ja joukkueen kapteeni Peter Sihvonen ovat kaikki osuneet syksyllä kolmesti (3). Huomiolle pantavaa on myös kolossimaisen hyökkääjän Willem Haapiaisen yhdeksän (9) maalia SM -karsinnassa ja neljätoista (14) maalia miesten Kolmosessa.
 
Kotijoukkueen hyökkäys on kylvänyt kauhua vastustajien selkäpiissä. Florian Troni, Jonathan Muzinga ja Ayuub Ahmed-Nur kolmikko on viimeistellyt 16 ottelussa 52 osumaa. Heistä Troni johtaa koko Ykkösen maalipörssiä kahdellakymmenelläkahdella (22) osumallaan. Muzinga säestää seuraavana, tuulennopea kongolaistaustainen raketti on sylkenyt tulta kahdenkymmenen (20) osuman verran ja myös paljon maalipaikkoja rakennennellut juonikas Ahmed-Nur on osunut viisitoista (15) kertaa.
 
Tervetuloa nauttimaan hienosta ottelusta ja kannustamaan punamustat voittoon Pihlajamäkeen!