PK-35 voitti kauden 2015 B-tyttöjen Suomen mestaruuden! Loppuottelussa Oulun Heinäpään Arina Areena hallissa kaatui TPS maalein 1-2 (0-0). Ottelun ensimmäisen maalin teki Sole Tikkanen toisen puoliajan alkupuolella (43’) ja toisen, lopulta mestaruuden ratkaisseen maalin teki Venla Rouhiainen komealla kaukolaukauksellaan, kun pelattiin jo lisäaikaa (80’+2’). TPS kavensi vielä aivan lisäajan lopussa (80’+4’) ottelun loppulukemiksi 1-2, kun PK-35 pelaajien kovin lataus oli jo purkautunut 0-2 maalin jälkeisiin tuuletuksiin.

Upea joukkue otti jälleen sen, minkä pelaajat itse asettivat tavoitteekseen talvella ennen kauden alkua eli Suomen mestaruuden. Mestaruus oli joukkueelle jo toinen perättäinen ja samalla seuran toinen tyttöpuolella. Tuplamestareita joukkueessa oli mukana kaikkiaan 13, joista tähän peliin pelaamisensa B-tyttöjen ikäluokassa päättäviä -97 syntyneitä seitsemän. Mestaruusjuhlinnan keskellä oli siis ilmassa myös suurta haikeutta, sillä edellisen vuoden tapaan joukkue tulee jälleen muuttumaan. Pelaaja voi aina lähteä seurasta ja joukkueesta mutta PK-35 ei koskaan lähde pelaajasta. Tämä huikea kausi ja mestaruus matkaavat meidän kaikkien mukana olleiden sydämissä ja muistoissa elämämme loppuun asti.

Ouluun oli matkannut jälleen myös runsaslukuinen kannattajajoukko, jota joukkue haluaa kiittää sydämestään. Oli upeaa saada jälleen pelata ja voittaa mestaruus punamustan PK-35 perheen edessä! Olitte joukkueelle se kuuluisa ja tärkeä kahdestoista kenttäpelaaja.

Finaalin parhaaksi PK-35 pelaajaksi valittiin Minea Lassas.