KIITOS AKAN!!!

PK-35:n futiskauden päätöstilaisuudessa VUODEN PEEKOOLAISENA palkittu Akan Okomoh ansaitsee isot kiitokset pitkästä ja ansiokkaasta työstään seuran hyväksi!

Punamustissa vuosikausia pelannut, valmentanut, päätoimisena työntekijänä sekä hallituksen jäsenenä toiminut Okomoh siirtyy uusiin tehtäviin Suomen Palloliittoon. PK-35:een kahdeksanvuotiaana juniorina vuonna 2000 liittyneen Akanin tällä erää viimeinen työpäivä seurassa oli 30. marraskuuta.

- Olen viettänyt tässä ympäristössä suuren osan elämästäni, joten on aika vaikea kuvailla sen merkitystä. Seura on tuntunut toiselta kodilta. En ole kokenut sitä työpaikaksi, tai että sinne olisi päivittäin lähdettävä väkisin töihin. Olen koko ajan ihan aidosti halunnut toimia yhteisön hyväksi, Akan sanoo.

- Haluan kiittää kovasti seuran kaikkia työntekijöitä, vapaaehtoisia ja muita toimijoita. Jatkakaa tätä tärkeää duunia punamustien ja koko Pihliksen eteen!

Okomoh aloittaa tammikuussa työnsä SPL:n Etelän aluevalmentajana. Hän toimii tärkeänä osana Seurojen Palloliitto -hankkeeseen kuuluvaa naisten ja tyttöjen pelaajakehitystiimiä, jossa hänen päävastuunsa on 2004-06 syntyneiden ikäluokissa. Akan valittiin vastuulliseen tehtävään viime kesänä useiden hakijoiden joukosta.

- Pääsen nyt katsomaan kokonaisuutta ihan uudesta näkökulmasta ja toimimaan itselleni uusien ihmisten kanssa. Astun epämukavuusalueelle, jonka kautta voin taas kehittyä valmentajana, Akan arvioi uutta työnkuvaansa.

- Saan mahdollisuuden vaikuttaa tärkeän kehitystyön rakenteisiin. Päätehtäviini kuuluu tarjota apua ja tukea sekä pelaajille että samalla heidän seuroilleen.

Akan oli pelaajana fiksu, luotettava ja tunnollinen puolustaja tai keskikenttäpelaaja. Nämä samat ominaisuudet ovat leimanneet hänen pitkäjänteistä ja ihmisläheistä toimintaansa niin valmentajana kuin seuratyöntekijänä. PK-35 luopuu Akanin ammattitaidosta haikein mielin, mutta on samalla iloinen hänen uusista mahdollisuuksistaan kehittyä ja työskennellä jalkapallon hyväksi. 

Koko punamusta futisperhe kiittää Akania lämpimästi kaikista kuluneista vuosista sekä toivottaa hänelle intohimoa ja menestystä tuleviin tehtäviin!