Hiihtolomaleirille voi jo ilmoittautua!

Kun PK-35:n historiallisen hieno futisvuosi 2019 on edennyt jo lähelle täyttä peliaikaa, on sopiva hetki muistuttaa, mitä seurassa tapahtuu pian vuodenvaihteen jälkeen.

Punamustien vilkkaan leirivuoden avaustapahtuma on tuttuun tapaan helmikuussa järjestettävä Hiihtolomaleiri, joka on tällä kertaa ohjelmassa 17.-19.2.2020. Se on suunnattu kaikille vuosina 2007-2014 syntyneille jalkapallosta innostuneille tytöille ja pojille.

Kolmepäiväinen (klo 10-14) leiri noudattelee tuttua kaavaa, joka sisältää päivittäin kahdet harjoitukset, lounastauon sekä viimeisen päivän perinteisen Leiri Cupin. Treenien lähtökohtana on pelin- ja leikinomaisuus.

Leirin hintaan (65€/pelaaja) sisältyvät itse harjoitusten lisäksi PK-35:n ammattitaitoisten valmentajien laadukas ohjaus sekä Pihlajamäen futishallin erinomaiset olosuhteet. Vastuuohjaajina toimivat seuran nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila ja junioripäällikkö Miro Kauti. Viimeisen päivän päätteeksi palkitaan Leiri Cupin voittajat ja Viikon Leiriläinen.

Hiihtolomaleiri tarjoaa lapsille mainion mahdollisuuden viettää liikunnallisia talvipäiviä innostavassa ja turvallisessa ympäristössä sekä tutustua PK-35:n eri ikäluokkien pelaajiin. Seura on kokenut tapahtumajärjestäjä, jonka ydinarvoihin kuuluu pyrkimys ohjata lapsia ja nuoria mielekkään urheiluharrastuksen pariin.

Lisä- ja yhteystiedot + ilmoittautuminen: https://www.pk-35.fi/index.php/hiihtolomaleiri-info-ja-ohjelma

TERVETULOA MUKAAN!