Miesten ensimmäinen derby

Veikkausliigaan noussut PK-35 Vantaa kohtaa perjantaina 29.1. kauden 2016 ensimmäisessä pääkaupunkiseudun paikallispelissä HIFK:n. Liigacupin ottelu alkaa Talin jalkapallohallissa klo 19:00.

PK-35 Vantaa iskee huhtikuussa alkavalla liigakaudella yhteen paikallisvastustajiensa HIFK:n ja HJK:n kanssa yhteensä kuusi kertaa, mutta jo Liigacupin peleissä haetaan ennakkoasetelmia Veikkausliigaan.

Päävalmentaja Shefki Kuqi kertoi olevansa erittäin tyytyväinen punamustien esitykseen Liigacupin avauspelissä FC Interiä vastaan. Viime viikon perjantaina Turussa pelattu ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

  • Hallitsimme peliä alusta loppuun. Vaikka pelasimme vieraissa, meillä oli enemmän ja parempia maalipaikkoja kuin Interillä. Lähdimme hakemaan voittoa, mutta tasapeli ei ole huono tulos, Kuqi sanoi.
  • Pelissä oli paljon asioita, joihin pyrimme ja joita haimme ottelusta. Prässäsimme hyvin ja teimme useita riistoja vastustajan puoliskolla. Lisäksi oli tärkeää, että pelaajat pysyivät ehjinä. Emme halua, että tässä vaiheessa tulee mitään takapakkia.

PK-35 toivottaa punamustille menestystä perjantai-illan kuumaan derbyyn!