Seurajohtoon jatkuvuutta

PK-35:lle nimitettiin viime viikolla uusi varapuheenjohtaja. Homman ottaa hoitaakseen pitkän linjan peekoolainen ja seuran hallituksen jäsen Petteri "Pedu" Salo, joka jatkaa tehtävässä isänsä Markon jalanjäljillä.

Salo, 21, liittyi PK-35:een pelaajana vuonna 2002 ollessaan kahdeksanvuotias, minkä jälkeen hän kävi läpi seuran kaikki juniori-ikäluokat. Pedu on viime vuosina osallistunut myös junnuvalmennukseen. Varapuheenjohtajan tehtävät tulivat ensimmäisen kerran puheeksi viime syksynä, jolloin Salo ja seura alkoivat työstää asioita eteenpäin.

  • Pidän tärkeänä seuran junnupuolen ja valmentajien jatkuvaa kehittymistä. Tarvitsemme lisää pelaajamassaa ja tätä kautta lisää laatua, Pedu linjaa.
  • Olosuhteiden kannalta olemme jo nyt Helsingin parhaita seuroja. Niiden ylläpitoon ja kehittämiseen on laadittava järkevä suunnitelma, sillä asiat eivät tapahdu itsestään.

PK-35:n on Salon mukaan huolehdittava junioripuolen, valmentajien ja olosuhteiden jatkuvan kehittämisen lisäksi seuran muista tärkeimmistä arvoista. Näitä ovat mm. avoimuus, voittamisen ilo, joukkuehenki ja yhteisöllisyys.

  • PK-35 on aina merkinnyt itselleni todella paljon. Se on ollut kuin toinen koti ja perhe. Kentille on aina ollut kiva mennä. Siellä tapaa tuttuja, voi moikata puolituttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Yhteisöllisyys ja vahva seurahenki ovat PK:ssa koko ajan läsnä, Pedu sanoo punamustien 80-vuotisjuhlakirjassa Ikinuori kasikymppinen.

PK-35 onnittelee Petteri Saloa tuoreesta valinnasta ja toivottaa hänelle erinomaista futiskautta 2016!