"Erittäin hyvät fiilikset!"

PK-35 otti valmentajakoulutustyössään merkittävän askeleen eteenpäin järjestettyään 6. helmikuuta seuran ensimmäisen oman - piirin ja liiton alaisen - virallisen koulutuksensa. Kyseessä oli Palloliiton E-taso.

Punamustien toimistolla Aava Areenalla sekä Pallomyllyssä pidettyyn koulutukseen osallistui yhteensä yhdeksän tyttö- ja poikajoukkueiden valmentajaa. Kouluttajana toimi PK-35:n toiminnanjohtaja Toni Leonoff.

  • Paikalla oli erittäin aktiivinen, osallistuva ja oppimishaluinen ryhmä, jolla oli verrattain hyvä osaamispohja jo ennen koulutusta. Kävimme liiton E-tason materiaalin lisäksi läpi seuramme valmennusopasta ja tapaamme toimia, Leonoff kertaa tapahtumaa.
  • Oli todella hienoa saada koulutus toteutettua seuran sisäisesti omien valmentajiemme kesken. Tämä lisää valmentajien välistä yhteistyötä ja tuo heitä lähemmäksi sekä toisiaan että seuraansa.

Vastaavat koulutukset saavat jatkoa jo kevään aikana, jolloin vuorossa on D-taso. Paitsi Leonoff, myös koulutettavat olivat tyytyväisiä ensimmäisen kurssin antiin.

  • Koulutuksesta jäi erittäin hyvät fiilikset. Tapahtuman ilmapiiri oli rento ja keskusteleva, punamustien P10-ikäluokan valmentaja Toni Tuominen sanoo.
  • Varsinkin malliharjoitus Pallomyllyssä oli oikein hyvä ja antoisa. Plussaa oli myös tavata muita koutseja ja vaihtaa ajatuksia. Oli kiva huomata, että muutkin jakavat tätä samaa valmentamisen tuskaa. Yhteistyö on ehdottomasti kannatettava asia. Jos kukaan ei puutu, mikään ei muutu, P08-ikäluokkaa valmentava Juha Oranne lisää.

PK-35:n järjestämään E-tason koulutukseen osallistuivat seuraavat valmentajat (suluissa ikäluokka):

Kimmo Saastamoinen (P10)
Juha Oranne (P08)
Antti Viita (P07)
Petteri Salo (P07)
Mikko Lehtinen (P05)
Timo Turunen (P09)
Toni Tuominen (P10)
Leon Arestov (P08)
Rasmus Nyman (T02)

PK-35 kiittää kurssilaisia aktiivisuudesta ja kääntää katseet jo kevään D-tason koulutukseen!