Liigajoukkueille komea seurahymni

Veikkausliigaan noussut sekä naisten Suomen mestaruutta puolustava PK-35 Vantaa on saanut sarjakauden 2016 lähestyessä uuden seurahymnin. Mahtipontisen sävellyksen takana on muusikko Ville Pusa, joka toteutti punamustien idean yhdessä Tuomas Wäinölän kanssa.

Hymniä on tarkoitus soittaa, kun joukkueet saapuvat ennen otteluita kentälle. Musiikilla ja tällaisilla yksittäisillä kappaleilla on Pusan mukaan seuraidentiteettiä vahvistava ja yhteisöllisyyttä lisäävä vaikutus.

- Haimme sävellykseen juhlavuutta sekä vähän Mestarien liigan tunnushymnin kaltaista arvokkuutta ja klassista tunnelmaa. Toivomme, että yleisö lähtee sen myötä kannustamaan joukkuetta hyvään suoritukseen ja voittoon, punamustien aktiiviseksi kannattajaksi tunnustautuva Pusa sanoo PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

PK-35 Vantaan tuore seurahymni on kuunneltavissa: 

- Myyrmäen jalkapallostadion on paikkana kuin piilotettu helmi, jossa moni ihminen ei ole koskaan käynyt. Siitä lähdetään, että kaikki mummoista, papoista ja lapsista lähtien tulevat katsomaan PK-35 Vantaan miesten ja naisten pelejä, muusikko-futisfani jatkaa.

Ville Pusan koko haastattelu on luettavissa osoitteessa: https://pk35vantaa.fi/2016/02/25/ville-pusa-loi-punamustille-seurahymnin/