Onnittelut Sari Knapelle!

PK-35:n aloittama perinne jatkuu, kun seurassa valittiin jälleen Kuukauden vapaaehtoinen. Helmikuun ja samalla Puhos Intersportin palkinnon sai toista vuotta P06-ikäluokan joukkueenjohtajana toimiva Sari Knape.

Sarilla on PK-35:ssä pitkä historia. Hän pelasi viisi vuotta punamustien tyttöikäluokissa sekä myöhemmin naisten harrastejoukkueessa. Sari on erittäin aktiivinen ja avulias seuratoimija, joka tarttuu tomerasti tehtäviinsä ja uskaltaa tarvittaessa kysyä rohkeasti neuvoa. Sarin poika "Allu" pelaa P06-edustusjoukkueessa.

- Olen toiminut joukkueessa viitisen vuotta erinäisissä tehtävissä. Olen tosiaan henkilö, joka ryhtyy päättäväisesti tuumasta toimeen. On todella hienoa, että esimerkiksi muut joukkueenjohtajat ovat valmiita auttamaan, kun apua tarvitsee, Sari sanoo.

- Ihaninta tässä toiminnassa on nähdä, että pojat viihtyvät ja nauttivat pelaamisesta. Tästä saa itse kaikkein eniten, kun aistii heidän innostuksensa. Myös yhteistyöni valmentajien kanssa on toiminut aivan erinomaisesti.

Sari kehuu PK-35:n seurahenkeä ja yhteisöllisyyttä. Hänelle oli helppoa liittyä toimintaan mukaan - osin siksikin, että hän tapaa kentän laidalla yhä samoja ihmisiä, joihin tutustui jo pelatessaan punamustissa juniori-ikäisenä. Valinta Kuukauden vapaaehtoiseksi tuli Sarille yllätyksenä.

- Kun kuulin asiasta, kieltämättä vähän hämmennyin. Vaikka teen joukkueen hyväksi kaiken minkä pystyn, haluaisin tehdä vielä enemmän. Joukkueenjohtajan tehtävät ovat vaativaa puuhaa, ja lisäksi kolmivuorotyöni asettaa omat rajoituksensa, Sari jatkaa.

- Olen tosi paljon tykännyt olla tässä seurassa. Jos arkielämäni sallii, olisi kiva jatkaa näissä tehtävissä myös tulevaisuudessa.

PK-35 onnittelee Sari Knapea valinnasta Kuukauden vapaaehtoiseksi!