Onnittelut Tomi Valleniukselle!

PK-35:n tyttöjen 03-ikäluokassa joukkueenjohtajana toimiva Tomi Vallenius valittiin seurassa maaliskuun Kuukauden vapaaehtoiseksi ja saa palkinnoksi Puhos Intersportin lahjakortin.

Vallenius on toiminut tehtävässään reilut kaksi vuotta. Hänellä on aiempaa joukkueurheilukokemusta jalkapallon lisäksi jääkiekosta sekä pelaajana että apuvalmentajana.

- Tyttäreni liittyi PK-35:een kaksi ja puoli vuotta sitten, minkä jälkeen ryhdyin aika pian joukkueenjohtajaksi. Olen viihtynyt näissä hommissa sekä saanut aina tarvittaessa apua ja tukea, joita tarvitsin etenkin alkuvaiheissa. Uusia asioita tulee vieläkin viikoittain vastaan, Tomi kertoo.

- Alussa asioista oli otettava paljon selvää, ja matkan varrella niitä on tullut opittua kantapään kautta. Joukkueenjohtajan työ on mielenkiintoista puuhaa ja näkymätöntä taustapuurtamista, joka ei tule samalla tavoin esiin kuin esimerkiksi valmentajan työ. Tämä sopii itselleni oikein hyvin. Olen lisäksi oppinut tuntemaan ihmisiä, joihin en muuten olisi tutustunut.

Vallenius pitää itseään niin joukkueenjohtajana kuin työelämässä pedanttina henkilönä. Hän pyrkii hoitamaan asiat heti kuntoon ja haluaa tehdä tämän niin huolellisesti kuin mahdollista. Tomi jakaa kiitosta myös koko PK-35:lle.

- Minulla ei ole seuran suuntaan mitään valittamista. Olen alusta asti tuntenut oloni kotoisaksi. Yhteisöllisyyttä voisi toki olla nykyistäkin enemmän, mutta toisaalta on muistettava, että pelaajat ja taustat ovat liittyneet seuraan aika eri puolilta.

Valleniuksen yhden ison työn tuloksista päästään nauttimaan jo ensi viikonloppuna, kun Aava Areenalla pelataan PK-35:n T03-ikäluokan järjestämä kansainvälinen turnaus, josta seura uutisoi kuluvalla viikolla lisää. Tomin valinta Kuukauden vapaaehtoiseksi oli seuran yksimielinen päätös, mutta tuli hänelle itselleen täytenä yllätyksenä.

- Totta kai tuntuu hyvältä, kun oma työ huomioidaan ja saa arvostusta.

PK-35 onnittelee Tomi Valleniusta valinnasta ja toivottaa hänelle antoisaa futiskauden jatkoa!