Luvassa hyviä turnauksia!

PK-35 muistuttaa kaikkia kiinnostuneita alkusyksyn junioriturnauksistaan. Lauantaina 3.9. pelataan Aava-turnaus sekä viikkoa myöhemmin (10.9.) Stadi Open.

Aava-turnauksen ikäluokat ovat P07-11 ja T07-08. Mukaan voivat ilmoittautua niin haaste- kuin harrastetason joukkueet. Viime vuoden turnaus oli osa PK-35:n 80-vuotisjuhlia. Erinomaisesti onnistuneesta tapahtumasta päätettiin tehdä jokavuotinen perinne. Turnauksen järjestää PK-35:n Junioriapu, joten kaikki tuotot ohjataan lyhentämättöminä taloudellista apua tarvitsevien juniorien harrastukseen.

Yksipäiväinen Aava-turnaus pelataan loistavissa olosuhteissa Pihlajamäen tekonurmilla. Sen hinta yhdelle joukkueelle on 80€. Kaikki pelaajat saavat osallistumismitalin ja joukkueet tsempparipalkinnon. Jokainen joukkue pelaa turnauksessa kolme ottelua. Mukaan voi ilmoittautua vapaamuotoisesti Teemu Jaroselle: 0400 890165 tai

Pihlajamäen Aava Areenan erinomaisella tekonurmella pelattava Stadi Open on suunnattu vuosina 2004-08 syntyneille tyttöikäluokille. Tarjolla ovat sekä kilpa- että haastetason sarjat. Joukkueille taataan turnauksessa vähintään neljä ottelua.

Stadi Openin jokaiseen sarjaan otetaan mukaan viisi (5) joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. 2004-06 syntyneiden pelimuoto on 8v8, kun taas ikäluokat 2007-08 pelaavat 5v5. Turnauksen osallistumismaksu on 90€/joukkue.

Lisätietoja Aava-turnauksesta osoitteessa http://pk-35.fi/index.php/aava-turnaus sekä Stadi Openista osoitteessa http://www.pk-35.fi/index.php/stadi-open-info

TERVETULOA MUKAAN!