Luvassa kuuma derby

PK-35 Vantaa kohtaa lauantaina 7. toukokuuta ensimmäisen kerran Veikkausliigassa naapurikaupungin suurseuran HJK:n. Sähköinen paikallispeli alkaa Myyrmäen jalkapallostadionilla kello 16:00.

Joukkueet ottivat helmikuussa yhteen liigacupissa ja päätyivät 1-1-tasapeliin. Sarjakauden ensimmäisessä derbyssä PK-35 Vantaa kärsi 0-2-kotitappion HIFK:lle. Punamustien kevät on sujunut tuloksellisesti muutenkin alle odotusten.

PK-35 Vantaa on kerännyt seitsemästä liigaottelustaan vain viisi pistettä pelattuaan keskiviikkona sarjajohtaja IFK Mariehamnia vastaan maalittoman vierastasapelin. HJK kohtasi viimeksi Ilveksen ja nousi näyttävän 5-1-kotivoittonsa myötä neljääntoista pisteeseen.

- Dominoimme peliä alusta loppuun vahvaa joukkuetta vastaan. Vain maali jäi tekemättä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi sanoi keskiviikon ottelun jälkeen.

- Päästimme aiemmissa peleissä liikaa helppoja maaleja, mikä ei ole tapaistamme. Nyt olemme saaneet homman korjattua. Jokainen ottelu on ollut edellistä parempi.

PK-35 ja PK-35 Vantaa toivottavat kaikki punamustien jäsenet ja kannattajat tervetulleiksi lauantain kuumaan derbyyn!