Minifutikselle hieno startti

PK-35:n Minifutis 2016 sai lentävän lähdön, kun Pihlajamäen avaustapahtumassa 11. toukokuuta oli mukana seitsemänkymmentä innokasta lasta sekä runsaasti heidän vanhempiaan.

Vuosina 2011-12 syntyneille lapsille suunnattu Minifutis tarjoaa jalkapalloharrastusta aloitteleville tytöille ja pojille erinomaisen mahdollisuuden päästä sisään seuratoimintaan. Keskiviikon avaustapahtuman osallistujamäärä on nyt neljättä vuotta toimivan Minifutiksen ennätys.

- Pääsimme aloittamaan toiminnan hienossa ilta-auringossa. Paikalla oli koko joukko innokkaita lapsia, jotka kaikki olivat tapahtumassa reippaasti mukana, PK-35:n nuorisopäällikkö Juuso Mattila sanoo tyytyväisenä.

Minifutikseen ilmoittautuneiden tyttöjen ja poikien kokonaismäärä on tällä hetkellä 88. Toiminta alkaa Pihlajamäen lisäksi pyöriä myös Myllypurossa, missä avaustilaisuus järjestetään maanantaina 16.5. kello 18:00-19:00 PK-35:n upouudella tekonurmella.

Minifutis tarjoaa mahdollisuuden liittyä seuratoimintaan paitsi lapsille, myös heidän vahnemmilleen. Innokkaat isät ja äidit ovat tervetulleita joukkueiden apuvalmentajiksi, joille PK-35 järjestää myöhemmin E- ja D-tason valmentajakoulutusta.

- Olemme erittäin tyytyväisiä Minifutiksen hienoon starttiin. Kaikki 2011-12 syntyneet tytöt ja pojat ovat edelleen tervetulleita mukaan, Mattila jatkaa.

Minifutiksen tapahtumat jatkuvat tästä eteenpäin maanantaisin Myllypurossa ja keskiviikkoisin Pihlajamäessä. Lisätietoja toiminnasta osoitteessa: http://www.pk-35.fi/index.php/joukkueet/minifutis

Nähdään kentillä!