Myllypuroon uusi tekonurmi

PK-35:n joukkueiden ja pelaajien harjoitusolot paranivat taas merkittävästi, kun Myllypuron liikuntapuiston kentälle vaihdettiin uusi tekonurmi. Paikalla on talvikauden ajan tuttuun tapaan kuplahalli.

Uusi tekonurmi valmistui perjantaina 6. toukokuuta ja otettiin käyttöön seuraavana maanantaina. Kentälle saatiin parin viikon työn tuloksena huippulaadukas alusta, josta on PK-35:n eri ikäluokille vuosiksi iloa. Nykyaikaisesta tekonurmesta on lisäksi paljon hyötyä seuran järjestämille Talviliigalle, Superliigalle ja muille turnauksille.

- Uusi alusta on tärkeä osa vuoden 2016 olosuhdestrategiaamme, jonka seuraava askel on Aava Areenan toimitilojen uudistaminen. Pihlajamäessä on myöhemmin tarkoitus alkaa järjestää jokapäiväistä kahviotoimintaa, PK-35:n toiminnanjohtaja Toni Leonoff sanoo.

- Haluamme Aava Areenasta entistä viihtyisämmän kohtaamispaikan kaikille jäsenillemme. Pyrimme tätä kautta vahvistamaan seurakulttuuriamme. Meille on näiden hankkeiden jälkeenkin erittäin tärkeää kehittää jatkuvasti olosuhteitamme.

PK-35 toivottaa kaikille pelaajilleen harjoitusintoa ja erinomaista futiskesää!