Vastassa sarjanousijat

PK-35 Vantaan liigajoukkueet pelaavat tulevana viikonloppuna kotistadionillaan Myyrmäessä sarjanousijoita vastaan, kun miehet kohtaavat lauantaina PS Kemin ja naiset sunnuntaina TiPS:n.

Punamustien tilanne Veikkausliigassa näyttää jo hieman huolestuttavalta, sillä pistetili ei ole hyvistä peliesityksistä huolimatta karttunut toivottuun tahtiin. Joukkue on sarjassa viimeisenä kerättyään yhdeksästä ottelusta vain viisi pinnaa. Kotivoitto PS Kemistä olisi erittäin tärkeä niin sarjatilanteen kuin itseluottamuksen kannalta.

- Taistelu jatkuu. Pistemääräämme on aika vaikea uskoa, kun katsotaan, miten olemme pelanneet. Asiat ovat usein pienestä kiinni. Meidän pitää vain jaksaa luottaa, että jossain vaiheessa kurssimme kääntyy, päävalmentaja Shefki Kuqi kommentoi PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

- Olemme nousijajoukkue, mutta pelaamiseemme on tullut itsevarmuutta. Se on hyvä juttu, mutta meidän pitäisi ajoittain pystyä nykyistä suoraviivaisempaan pelaamiseen. Välillä on vähän muutettava rytmiä. Nyt meidän pitää vain jaksaa tehdä töitä.

PK-35 Vantaan naisjoukkue on ottanut seitsemästä liigapelistään komeat yhdeksäntoista pistettä ja jyrää vakuuttavasti sarjakärjessä. Paikallisvastustaja TiPS puolestaan on taulukossa viimeisenä hävittyään toistaiseksi kaikki ottelunsa. Punamustien verkkoon ei ole kotistadionilla tehty vielä maaliakaan.

- Meillä on juoksuvoimaa ja maalintekotaitoa. Hyökkäyspäässämme on useita pelaajia, jotka pystyvät haavoittamaan vastustajia, PK-35 Vantaan valmennustiimiin kuuluva Pasi Jaakonsaari sanoi joukkueen otettua viime kierroksella 7-0-murskavoiton Åland Unitedista.

Veikkausliigan ottelu PK-35 Vantaa-Kemin PS alkaa lauantaina 21.5. kello 16:00, Naisten liigan paikallispeli PK-35 Vantaa-TiPS sunnuntaina 22.5. niin ikään kello 16:00. Tervetuloa taas viikonloppuna Myyrmäen jalkapallostadionille!