Punamustia karsintapeleihin

Naisten A-maajoukkueen päävalmentaja Andrée Jeglertz valitsi kolme PK-35 Vantaan pelaajaa tuleviin EM-karsintaotteluihin. Kutsun saivat Tia Painilainen, Sanna Saarinen ja Sanni Franssi.

Suomi kohtaa perjantaina 3.6. Irlannin Valkeakoskella sekä tiistaina 7.6. Portugalin Helsingissä. Joukkue on lohkossaan tällä hetkellä toisena kerättyään neljästä pelistä yhdeksän pistettä. Lohkojohtaja Espanja on ottanut kuudesta ottelustaan täydet kahdeksantoista pinnaa.

Suomen tulevat vastustajat ovat lohkossa sijoilla kolme ja neljä. Irlanti on ottanut viidestä pelistään kuusi pistettä, Portugali neljästä kolme. Jeglertz sanoi, että pelaajavalinnat kesäkuun otteluihin olivat kenties vaikeampia kuin koskaan aiemmin.

- En muista, että minun aikanani olisi ollut näin hyvää kilpailutilannetta. Meillä on jokaiselle paikalle pelaajia, jotka pelaavat kärkiseuroissa Suomessa tai ulkomailla ja kuuluvat joukkueidensa avauskokoonpanoon, päävalmentaja kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.    

- Edessämme olevat todella mielenkiintoiset ottelut eivät välttämättä ole vielä lopullisesti ratkaisevia karsintojen kannalta, mutta hyvät tulokset niistä veisivät meidät lähemmäksi lopputurnauspaikkaa.

PK-35 toivottaa Tialle, Sannalle ja Sannille onnistumisia sekä koko maajoukkueelle menestystä!