Maajoukkuetytöille tappio

Alle 16-vuotiaiden (1.1.2000) tyttöjen maajoukkue kohtasi perjantaina Norjassa pelattavan avoimen PM-turnauksen avauspelissään Hollannin. Ottelu päättyi Suomen 0-6-tappioon.

PK-35:stä sinivalkoisten kokoonpanoon kuuluivat Filippa Kilponen ja Elli-Noora Kainulainen. Filippa pelasi koko ottelun, Elli-Noora toisen puoliajan.

- Puoli tuntia ottelun alusta pelissä oli toimivia osa-alueita, mutta jo silloin oli havaittavissa, että puolustaminen pallomenetyksen jälkeen oli meiltä huonoa. Hyökkäyspäässä saimme paikkoja, pallonhallinta oli hyvää, ja pystyimme pelaamaan pitkiä hyökkäyksiä, Saloranta kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

- Puolustamiseen jäi kuitenkin paljon parannettavaa. Tämä oli kova koulu. Olimme pehmeitä, ja vastustaja rankaisi.Tavallaan oli hyväkin, että numerot olivat näin isot. Pallonmenetyksen jälkeen olimme yksinkertaisesti todella huonoja. Toivotaan, että yksi oppitunti riittää.

Suomi pelaa seuraavat ottelunsa Ruotsia (3.7.) ja Saksaa (5.7.) vastaan. Turnauksen sijoituspelit ovat ohjelmassa torstaina 7. heinäkuuta.

PK-35 toivottaa Filippalle, Elli-Nooralle ja koko maajoukkueelle menestystä tuleviin otteluihin!