Tytöille hieno turnausvoitto

PK-35 voitti viikonloppuna Vantaalla T01-ikäluokan kauden päätapahtuman Laura Kalmari -turnauksen kaadettuaan loppuottelussa rangaistuspotkukilpailun päätteeksi turnauksen toisen järjestäjäseuran Tikkurilan Palloseuran.

Tasaisen ja hyvätasoisen finaalin varsinainen peliaika päättyi 1-1 ja jatkoaika 2-2. PK-35 voitti torstaina alkaneessa turnauksessa TiPS:n lisäksi alkulohkossa iisalmelaisen Klubi-36:n, turkulaisen ÅIFK:n ja seinäjokelaisen SeMi:n sekä pudotuspeleissä toisen järjestäjäseuran I-HK:n sekä paikallisvastustaja HJK:n.

- Meillä oli mukana iso yhdeksäntoista pelaajan ryhmä. Kaikki saivat paljon peliaikaa, mikä oli turnauksen edetessä selvä etu. On myönnettävä, että meillä oli välillä tuuriakin mukana, PK-35:n päävalmentaja Jeff Barck sanoo.

- 01-ikäluokan kärkijoukkueet ovat ovat oikein hyviä, mutta niiden jälkeen tasoerot ovat aika suuria. Esimerkiksi alkulohkopeleissä emme kohdanneet juurikaan vaikeuksia. Oli hyvä asia, että pystyimme kierrättämään materiaalia ja tarjoamaan näin runkopelaajillemme lepoa.

Barck kehuu kovasti TiPS:n ja I-HK:n turnausjärjestelyjä. Olosuhteet olivat erinomaiset, aikataulut toimivat, ja tuomaritoiminta oli hyvää tasoa.

- Finaalissa oli enemmän yleisöä kuin naisten liigapeleissä. Se oli tosi jännä ottelu, jossa kumpikin joukkue pelasi hyvää futista, Barck jatkaa.

PK-35 onnittelee 01-joukkuetta hienosta saavutuksesta ja toivottaa tytöille antoisaa kauden jatkoa!