Naisilla huipputärkeä ottelu

PK-35 Vantaa on yhä mukana taistelussa naisten Mestarien liigan jatkopaikasta. Joukkue hävisi Myyrmäessä pelattavan karsintaturnauksen avausottelunsa portugalilaiselle CF Benficalle maalein 1-2, mutta voitti toisessa pelissään pohjoisirlantilaisen Newry City Ladies FC:n puhtaasti 2-0 (1-0).

Punamustien maalit viimeistelivät torstaina Ronja Ikonen ja Eveliina Parikka. Sunnuntain ratkaisupelissä vastaan asettuu norjalainen Avaldsnes IL, jolla ei toistaiseksi ole pistemenetyksiä. PK-35 Vantaalle riittää ottelusta ainoastaan voitto.

- Edessä on tiukka peli, ja meiltä vaaditaan voittoa todennäköisesti aika selvin numeroin. En missään nimessä heitä vielä kirvestä kaivoon. Meillä on yhä kaikki mahdollisuudet jatkoon. Nyt on levättävä hyvin, jotta olemme sunnuntaina valmiita, punamustien päävalmentaja Jari Väisänen kommentoi PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

Torstain ilonaiheita voiton lisäksi oli nuoren Mette Barckin debyytti naisten edustusjoukkueessa ja luonnollisesti myös Mestarien liigassa. Hyökkääjä esitti lupaavia otteita ja teki hienon esityön Parikan viimeistelmään 2-0-osumaan.

- Mette tuli hyvin sisään. Hän teki maaliin johtaneessa tilanteessa hienot kiemurat vasemmalla laidalla ja antoi hyvän keskityksen maalille. Tämä oli hänelle varmasti tärkeä kokemus, Väisänen jatkoi.

Mestarien liigan karsintaturnauksen päätöskierroksen ratkaisuottelu PK-35 Vantaa-Avaldsnes IL alkaa Myyrmäen jalkapallostadionilla sunnuntaina 28. elokuuta kello 11:00. Tervetuloa seuraamaan kansainvälistä naisfutista ja kannustamaan punamustat Mestarien liigan 32 parhaan joukkoon!