Jäsenkyselyn antia

PK-35 laati ja esitti jäsenistölleen kyselyn, johon saatujen vastausten perusteella seura pyrkii koko ajan kehittämään toimintaansa. Koska avoin kommunikaatio on aina suotavaa, seura haluaa tiedottaa jäsenistöään aiheeseen liittyen.

PK-35 valitsi kyselystä kolme vastausta. Seuran toiminnanjohtaja Toni Leonoff vastaa nyt niihin. PK-35 kiittää samalla lämpimästi kaikkia jäsenkyselyyn vastanneita!

"Pelaajille lisää tietoa ja avoimuutta pelaajapolusta junioreista edustusjoukkueeseen."

- Kuten seuran teettämästä jäsenkyselystä kävi ilmi, PK-35:n ja PK-35 Vantaan välinen suhde on jäsenistöllemme hieman epäselvä. Seura pyrkii jatkossa tehostamaan yhteistyötä entisestään ja saada edustusjoukkueen lähemmäksi juniorijoukkueiden ja nuorten pelaajiemme jokapäiväistä arkea. Tavoitteena on luoda läheinen suhde organisaatioiden välille ja saada nuoret pelaajat haaveilemaan pelaamisesta seuran omassa edustusjoukkueessa. Tämä luonnollisesti vaatii seuran edustusjoukkueilta pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta sekä toimivaa viestintää omalle jäsenistöllemme.

"Rooli on paitsi rahis, myös vanhempi. Seuralla voisi olla enemmän yhteisiä pelisääntöjä. Minua on esimerkiksi pitkään häirinnyt, että voi lopettaa niin, että lakkaa maksamasta eikä enää tule treeneihin."

- Tietyissä joukkueissa on sovittu toimintatapa siten, että seuraa vaihtava pelaaja on velvoitettu maksamaan kuluvan kuukauden sekä sitä seuraavan kuukauden maksut "vanhalle" joukkueelleen. Tämä on erittäin tärkeää siksi, että joukkueen budjetti on rakennettu ja suunniteltu tietyn pelaajamäärän mukaan, joten mahdolliset lopettamiset ja seurasiirrot vaikuttavat aina negatiivisesti. Osa joukkueista on vanhempainilloissaan itsenäisesti sopinut em. käytännnöstä. Jatkossa tämä käytäntö tullaan sisällyttämään seuran toimihenkilöoppaaseen ja sitä kautta jalkauttamaan jokaisen joukkueen toimintamalliin.

"Kilpapuolella toiminnan tulisi olla vaativampaa ja monipuolisempaa."

- PK-35 pyrkii jatkossa tehostamaan kilpaurheiluaan. Seura tekikin päätöksen uuden valmennuspäällikön palkkaamisesta. Uuden valmennuspäällikön odotetaan tuovan lisää laadukasta tekemistä seuran arkeen sekä pystyvän kehittämään valmentajia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö valmennuspäällikkö toimisi myös haaste- ja harrastejoukkueiden tukena, sekä tyttö- että poikapuolella.

PK-35 toivottaa kaikille jäsenilleen oikein hyvää futissyksyä!