Tytöille maajoukkuekutsuja

PK-35:stä valittiin kolme pelaajaa TU16-ikäluokan (1.1.2001) maaotteluihin Skotlantia vastaan. Lisäksi PK-35 Vantaan Roosa Toivanen ja Ronja Ikonen saivat kutsun EM-karsintaturnaukseen valmistavalle leirille TU19-maajoukkueeseen (1.1.1998).

Suomi kohtaa Skotlannin 19. syyskuuta Hämeenlinnassa ja kaksi päivää myöhemmin Helsingissä. Joukkueessa ovat PK-35:stä mukana Emma Immonen, Marie Mäkinen ja Emma Varmanen. Kyseessä ovat TU16-ikäluokan ensimmäinen ja toinen maaottelu.

- Vaikka pelaajia on tarkkailtu jo pari vuotta, valinta oli hankala. Ryhmän koko on vain 2+16, joten useita hyviä pelaajia jäi ulkopuolelle. Tunkua oli oikeastaan jokaiselle pelipaikalle. Matkan edetessä varmasti uusia pelaajia tulee vielä mukaan maajoukkuekuvioihin, päävalmentaja Marko Saloranta kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

- Skotlanti on ollut laadukas ryhmä. Sielläkin on toki ikäluokkien välisiä eroja, mutta maassa on panostettu paljon naisten ja tyttöjen jalkapalloon. Sktotlanti on ollut meille hyvä vastus ja on varmasti nytkin sopiva mittari.

TU19-maajoukkue leireilee 10.-12. syyskuuta Tikkurilassa sekä kohtaa Eerikkilässä ja Kaarinassa pelattavassa EM-karsintaturnauksessa Kazakstanin (15.9.), Färsaaret (17.9.) ja Islannin (20.9.). Ryhmän lopullinen koko supistetaan valmistavan leirin jälkeen kahdeksaantoista pelaajan.

PK-35 toivottaa kaikille punamustien pelaajille onnistumisia tuleviin maajoukkuetapahtumiin!