Maajoukkuetytöille taas voitto

Alle 16-vuotiaiden (1.1.2001) tyttöjen maajoukkue voitti keskiviikkona Skotlannin jo toisen kerran kuluvalla viikolla. Lopputulos oli tällä kertaa 4-2 (1-1) Suomen hyväksi. Kyseessä oli ikäluokan toinen virallinen maaottelu.

PK-35:n Marie Mäkinen kuului Töölön Pallokentällä Helsingissä pelatussa ottelussa sinivalkoisten avauskokoonpanoon ja pelasi jälleen täydet minuutit. Suomi oli maanantaina voittanut Skotlannin maalein 2-1. Punamustien toinen pelaaja eli maalivahti Emma Immonen ei ollut keskiviikkona torjuntavuorossa.

- Maanantain peli oli hyvä, mutta harmittaa, ettemme pystyneet parantamaan toiseen otteluun. Vaikka avauspuoliajalla peli ei oikein toiminut kumpaankaan suuntaan, meillä on ajatus siitä, miten haluamme puolustaa ja miten hyökätä, Suomen päävalmentaja Marko Saloranta sanoi Palloliiton verkkosivuilla.

- Alue- ja seurajoukkueissa annetaan tapahtumasta pelaajille lisää palautetta. Paljon töitä on vielä edessä. Olin tiistaihin saakka jopa positiivisesti yllättynyt, mutta odotin toisesta pelistä nähtyä enemmän. Kaksi voittoa on silti kaksi voittoa, mitä olemme pelaajillekin korostaneet. On ottelu mikä tahansa, kentälle lähdetään aina pelaamaan voitosta.

Suomen TU16-ikäluokka kokoontuu seuraavan kerran 6.-9. joulukuuta, jolloin ohjelmassa on maajoukkueleiri Eerikkilässä. PK-35 onnittelee maajoukkuetyttöjään Skotlanti-voitoista ja toivottaa heille erinomaista futissyksyn jatkoa!