Mestaruus katkolla!

Naisten Liigaa käytännössä koko kauden hallinnut PK-35 Vantaa kohtaa lauantaina pääkaupunkiseudun kuumassa derbyssä naapuriseuransa HJK:n. Jos Myyrmäessä pelattava ottelu päättyy punamustien voittoon, eikä sarjakakkonen TPS voita yhtäaikaisesti FC Honkaa, PK-35 Vantaa varmistaa kolmannen peräkkäisen Suomen mestaruutensa.

Liigan yläloppusarjaa on viikonlopun jälkeen pelaamatta kaksi kierrosta. PK-35 Vantaa on nyt kuusi pistettä TPS:n ja kahdeksan pinnaa FC Hongan edellä. Joukkue kohtaa HJK:n jälkeen vielä Pallokissat Kuopiossa (1.10.) sekä viimeisellä kierroksella TPS:n Myyrmäessä (8.10.). 

- Lähdemme voittamaan jokaista peliä, mutta sitäkin tärkeämpää on keskittyä yksittäisiin tilanteisiin ja voittaa ne. Haluamme onnistua haetuissa asioissa, joiden myötä pyrimme saamaan myös mahdollisimman hyvän tuloksen, päävalmentaja Jari Väisänen sanoo PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

Väisänen ennakoi lauantain paikallisottelusta tiukkaa peliä ja muistuttaa, että punamustien ja HJK:n välisiin kohtaamisiin sisältyy aina tiettyjä jännitteitä. Klubi ei ole vielä tällä kaudella onnistunut voittamaan PK-35 Vantaata kolmesta hyvästä yrityksestään huolimatta.

- HJK on pelannut viime aikoina hyvin ja pystynyt hallitsemaan pelejä. Joukkue haluaa varmasti haastaa meidät ja tiedostaa lisäksi teoreettiset mahdollisuutensa mitaleille. Osa pelaajista kohtaa entisen seuransa, mikä lisännee näyttöhaluja. Ottelussa on runsaasti hyviä elementtejä, jotka enteilevät tasaista taistelupeliä, Väisänen jatkaa.

- On tärkeää, että pystymme ohittamaan HJK:n korkean prässin. Jos onnistumme tässä ja saamme oman pelimme liikkeelle, olemme oikealla tiellä.

Naisten Liigan yläloppusarjan ottelu PK-35 Vantaa-HJK alkaa lauantaina 24.9. klo 16:00 Myyrmäen jalkapallostadionilla.PK-35 toivottaa naisille erinomaista derbyä sekä samalla kaikki jäsenensä tervetulleiksi kannustamaan joukkuetta!