Toiminnanjohtaja uusiin haasteisiin

Toni Leonoff on ilmoittanut jättävänsä seuran toiminnanjohtajan tehtävänsä. Leonoffin lähdön taustalla ovat puhtaasti henkilökohtaiset syyt.

- Minulle on kertynyt reilut kymmenen vuotta ammattilaisena jalkapallotöissä. PK-35 tarjosi upean mahdollisuuden kasvaa niin ammatillisesti, kuin ihmisenäkin mahtavien ihmisten ympäröimänä. Voin vilpittömästi sanoa, että olen viimeisen 10 vuoden ajan elänyt omaa jalkapallo-unelmaani! Nyt eteeni kuitenkin avautui uusi mahdollisuus, johon päätin rohkeasti tarttua. Tuntui oikealta hetkeltä ottaa hengähdystauko jalkapallosta, mutta tulevaisuudessa lajin pariin palaaminen on hyvinkin mahdollista ja jopa todennäköistä. Edessä perheellämme on muutto kohti uusia jännittäviä haasteita Ruotsin puolelle ja nyt tuntui siltä, että hetki on oikea katsoa maailmaa myös hieman toisenlaisin silmin, kertoi Leonoff päätöksestään.

33-vuotias Leonoff siirtyi PK-35:n paitaan vuonna 2006 Allianssista toimien P93-joukkueen valmentajana. Tämän jälkeen Leonoff on toiminut seuran valmennuspäällikkönä ja toiminnanjohtajana.

- Seuran hallitus on jo aloittanut keskustelut Tonin toimenkuvan täyttämisestä ja tiedotamme luonnollisesti mahdollisimman pian miten tehtävät hoidetaan lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Mahdollista siis on, että emme etsi Tonin tilalle suoraan "yksi yhteen"- henkilöä vaan toimenkuvaa tarkastellaan huolellisesti, kommentoi seuran puheenjohtaja Ari-Pekka Määttä.

- Toni on kasvanut näiden vuosien aikana tehtäväänsä hienolla tavalla ja vienyt seuraa eteenpäin omalla osaamisellaan menestyksekkäästi. Olen varma että tehty työ seuran parissa ei mene hukkaan, Määttä jatkaa.

Kiitos Toni!