Leiri- ja turnausriemua!

PK-35 muistuttaa jäsenistöään sekä muita futisihmisiä talvella ja keväällä järjestämistään tapahtumista, joihin halukkaat ehtivät vielä ilmoittautua mukaan.

20.-22. helmikuuta on ohjelmassa punamustien perinteinen hiihtolomaleiri, joka on tällä kertaa suunnattu vuosina 2004-2010 syntyneille tytöille ja pojille. Pihlajamäen tekonurmipohjaisessa futishallissa järjestettävä tapahtuma sisältää tuttuun tapaan harjoitusten lisäksi Leiricupin ja paljon hauskaa yhdessäoloa. Jokainen osallistuja saa PK-35:n leiripaidan, ja viimeisenä treenipäivänä palkitaan cupin voittajat sekä viikon leiriläinen.

Hiihtolomaleirin ilmoittautuminen ja lisätietoja osoitteessa: http://pk-35.fi/index.php/seuratapahtumat

22-23. huhtikuuta on vuorossa PK-35:n perinteinen kevätturnaus Helsinki Open, joka järjestetään nyt jo 22. kerran. Aiempina vuosina paljon kiitosta ja hyvää palautetta saanut turnaus on suunnattu poikien F6-D12 -ikäluokille, joiden jokaiselle ilmoittautuneelle joukkueelle taataan viisi peliä. Ottelut pelataan Pihlajamäen ja Myllypuron hyväkuntoisilla tekonurmikentillä.

Helsinki Openin ilmoittautuminen ja lisätietoja osoitteessa: http://www.helsinkiopen.info

PK-35 toivottaa kaikki innokkaat futaajat mukaan hiihtolomaleirille sekä laadukasta kevätturnausta etsivät poikajoukkueet tervetulleiksi Helsinki Openiin!