Daniel, Samu ja Said edustustehtäviin

Nuorten maajoukkueiden vilkkaan syksyn viimeinen tapahtuma on joulukuussa Eerikkilässä, kun poikien U18-ikäluokka (1.1.1998) kokoontuu ensin maajoukkueleirille ja toimii heti perään malliryhmänä UEFA PRO -valmentajakurssilla.

Punamustista 6.-7.12. pidettävälle maajoukkueleirille valittiin miesten Ykkösessä hyvän kauden pelannut keskikenttäpelaaja Daniel Rantanen. Malliryhmäleirille (7.-9.12.) puolestaan saivat kutsun niin ikään PK-35 Vantaata edustavat maalivahtiSamu Volotinen sekä puolustaja Said Ahmed.

Leirien jälkeen nimetään joukkue (18+2) Pietarissa 2.-13. tammikuuta pelattavaan Granatkin-turnaukseen. Kummaltakin leiriltä voi tulla valituksi. Koska U18-ikäluokan päävalmentaja Jarkko Wiss siirtyy vuodenvaihteessa seurajoukkuetehtäviin, joulukuun leirien valmentajina toimivat aluevalmentajat Kai Nyyssönen ja Stephen Ward.

  • He tuntevat hyvin niin ikäluokan pelaajat kuin maajoukkuevalmennuskuviot ja ovat siksi luonteva valinta näille leireille. Tuleva päävalmentaja nimetään viimeistään joulukuussa, joten Pietarissa joukkueella on jo uusi valmennusjohto, Palloliiton pelaajakehityspäällikkö Hannu Tihinen sanoo SPL:n verkkosivuilla.

PK-35 toivottaa Danielille, Samulle ja Saidille hyvää leiriä ja onnistumisia!