Ari-Pekka Määttä ja Teemu Jaronen 18.11.2015

Ari-Pekka Määttä uusi puheenjohtaja!

PK-35 ry sai Teemu Jarosen seuraajaksi uuden puheenjohtajan, kun Ari-Pekka Määttä nimettiin tehtävään keskiviikkona 18. marraskuuta. Jaronen oli toiminut punamustien puheenjohtajana ansiokkaasti vuodesta 2010.

Määttä on kuulunut kolme vuotta PK-35:n hallitukseen ja toimii nyt kuudetta kautta poikien 04-ikäluokassa joukkueenjohtajana. Hän korostaa, että kemiat niin hallituksen jäsenten, seuran päätoimisten työtekijöiden kuin PK-35 Vantaan toimihenkilöiden kanssa kohtasivat heti alusta lähtien.

  • Jaronen on tehnyt aivan erinomaista työtä ja toiminut eri asioissa eräänlaisena liimana. Hänellä on ollut kova halu kehittää seuraa. Teemu on innovoinut uusia asioita ja terävöittänyt taloushallintaa, joka on koko toiminnan perusta. On hyvä, että hän jatkaa seuramme hallituksessa, Määttä alleviivaa.

Vaikka useat asiat ovat kehittyneet, niitä on kehitettävä vielä lisää. Olosuhteemme ovat jo nyt hyvät, mutta niitäkin voimme yhä parantaa. Alamme myös tarkentaa valmennuslinjaamme, jotta seurastamme löytyy jo nuorimmista ikäluokista lähtien tietty punainen lanka. Lisäksi on hyvä, että PK-35 Vantaassa on vahvoja persoonia, kuten Shefki Kuqi.

Määttä painottaa sekä kilpa- että harrastetoiminnan merkitystä. Kilpailullisuus on punamustille tärkeää, mutta harrastustoimintaa on pyrittävä levittämään, sillä yhtenä päätavoitteena on lisätä seuran jäsenmäärää. PK-35 ei voi eikä halua profiloitua liikaa kilpaseuraksi.

  • Pienen lähiöseuramme kehitys on jo huomioitu ympäri maata. Naisten ja B-tyttöjen Suomen mestaruudet, miesten liiganousu, poikapuolella esimerkiksi 01-ikäluokan yhdistelmäjoukkue sekä aktivoitunut ikämiestoimintamme ovat kaikki hienoja asioita, mutta haluamme koko ajan lisätä tunnettavuuttamme, Määttä jatkaa.
  • Meidän on oltava jatkuvasti hereillä ja tarkasteltava kriittisesti omaa toimintaamme. Seuran tärkeintä pääomaa ovat yhteisöllisyys, avoimuus sekä hyvä ilmapiiri, jotka toteutuvat nuorimmista ikäluokista aina aikuisiin ja ikämiehiin saakka. Saattaa kuulostaa kliseeltä, että olemme kaikki yhtä perhettä. Meidän tapauksessamme tämä on ihan totta.

Määttä pyrkii viettämään aikaansa mahdollisimman paljon kentän laidalla ja on aina avoin rakentaville keskusteluille. Hänelle on vuosien varrella ehtinyt jo muodostua varsin selvä käsitys ja näkemys seuran nykytilasta. Uusi puheenjohtaja on nyt valmis jatkamaan punamustien monipuolista kehitystyötä.     

Koko PK-35 toivottaa Ari-Pekka Määtälle tarmoa uuteen tehtävään sekä kiittää lämpimästi Teemu Jarosta vuosien aikana tehdystä erittäin ansiokkaasta työstä!