Tyttöjä Tshekki-peleihin

PK-35:n Helmi Kiljunen, Filippa Kilponen ja Elli-Noora Kainulainen on valittu TU17-ikäluokan (1.1.2000) maajoukkueeseen, joka pelaa myöhemmin tässä kuussa kaksoisvierasmaaottelun Tshekkiä vastaan.

Pelipäivät ovat torstai 23.3. ja lauantai 25.3. Suomen joukkueen on valinnut Marko Saloranta, mutta valmennusvastuu Tshekissä on Pekko Söderströmillä.

- Kävimme asiaa läpi valmentajien kesken ja päädyimme siihen, että jätän tämän leirin väliin. Palasin juuri naisten A-maajoukkueen kanssa Serbiasta, ja huhtikuun alussa lähdemme taas Puolaan ja Tanskaan, Saloranta sanoo Palloliiton verkkosivuilla

- Tunnen 2000 syntyneet pelaajat jo vuosien takaa ja olen seurannut heitä tiiviisti, joten oli luontevaa, että valitsin joukkueen. Edessä on varmasti kovat ottelut, sillä Tshekissä tehdään tämän ikäluokan kanssa hyvää työtä.

TU17-maajoukkueen seuraava tapahtuma Tshekki-pelien jälkeen on heinäkuussa Virossa pelattava UEFA Development Tournament. Suomi jäi syksyllä niukasti ikäluokan EM-jatkokarsinnan ulkopuolelle.

PK-35 toivottaa Helmille, Filippalle ja Elli-Nooralle onnistumisia tuplamaaotteluun!