Keradur yhteistyössä

PK-35 on solminut yhteistyösopimuksen siivousalalla toimivan Keradur Service Oy:n kanssa

Lähinnä pääkaupunkiseudulla toimivan Keradurin ja PK-35:n käynnistyvä yhteistyö tulee tänä aikana näkymään PK-35:n viestinnässä, nettisivuilla ja ottelutapahtumissa.

Keradurin toimitusjohtaja Jussi Rautavirta perustelee yhteistyön aloitusta seuraavasti:

- "PK-35 on erinomainen jalkapalloseura, jonka toiminnassa olemme innolla mukana. Yrityksenä tuemme yhteisöjä joissa laadukas toiminta saavuttaa harrastajat vuosikymmenestä toiseen. PK-35 on aitoa energiaa ja sille on aina kysyntää!"

PK-35:n hallintopäällikkö Teemu Jaronen näkee yhteistyön erittäin positiivisena asiana jo muutamien viikkojen kokemusten perusteella:

- "Keradur on osoittautunut nyt jo tärkeäksi toimijaksi meidän yhteistyökumppaneiden joukossa. Heidän aktiivinen tarttuminen eri yhteistyön vaihtoehtoihin on tuonut uusia malleja lyhyellä aikajanalla. Toivomme todellakin, että esim. meidän jäsenistö löytää Keradurin tarjoamat palvelut niin kotisiivouksen kuin mahdollisten yrityssiivoustenkin osalta. Näin mekin pystyisimme tuomaan aitoa ja konkreettista toimintaa yhteistyöhömme."

Yhteistyön aloittamisen kunniaksi lanseerataan PK-35:n jäsenistölle, kannattajille ja kaikille seuran toimintaa lähellä oleville tahoille kevätsiivous-tarjous.

Keradur siivous palvelee kattavasti alan eri tehtävissä erityisesti pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on luoda pitkäkestoinen asiakassuhde, mutta olemme joustavasti käytettävissä myös satunnaisiin siivousalan tehtäviin, kuten rakennusten loppusiivoukseen ja muuttojen yhteydessä tapahtuvaan kertaluonteiseen siivoukseen. Kauttamme hoituvat kätevästi myös lattioiden vahaukset, ikkunoiden pesut, kotisiivous, rappusiivous, porrassiivous sekä toimistosiivous. www.keradur.fi