Busmosta uusi yhteistyökumppani

PK-35:n joukkueita jo kymmenen vuotta palvelleen Myllyhallin nimi muuttuu. Seura on solminut viisivuotisen yhteistyösopimuksen tilauskuljetuksia tarjoavan Busmo Oy:n kanssa, joten hallin nimi on tästä eteenpäin Busmo Areena.

Halli sijaitsee keskeisellä paikalla ja hyvien liikenneyhteyksien päässä Myllypuron liikuntapuistossa. Busmo saa tätä kautta runsaasti näkyvyyttä ja on tuoreen sopimuksen myötä lisäksi PK-35:n virallinen kuljetusfirma vieraspelimatkoilla.

- Tämä on meille kaikin puolin merkittävä asia ja osa seuramme nykyistä linjaa, jonka tavoitteena on yhtenäistää eri toimintojamme. On hienoa, että Busmo haluaa tukea juniorijalkapalloilua, PK-35:n toiminnanjohtaja Jukka Santala sanoo.

Myös toinen osapuoli on sopimukseen erittäin tyytyväinen. Busmon toimitusjohtaja Jyrki Moskari painottaa ennen kaikkea junioriurheilun sekä lasten ja nuorten liikunnan tärkeää merkitystä.

- Meille on tietysti pääasia, että saamme pääkaupunkiseudun urheiluseurojen kautta lisää näkyvyyttä. Teemme yhteistyötä eri lajien useiden seurojen kanssa, koska koemme junioripuolen toiminnan erittäin tärkeäksi. Se on meille lähellä sydäntä, Moskari sanoo.

- PK-35 on itselleni tuttu seura jo pitkältä ajalta. Olen luottavainen, että saamme yhteistyömme sovitusti toimimaan.

PK-35 kiittää Jyrki Moskaria kommenteista ja on tyytyväinen Busmon kanssa tehtyyn yhteistyösopimukseen!

Lisätietoja Busmosta: http://www.busmo.fi/