Paikallista yhteistyötä

Optikko Kai Meramon yritys Graniittitiellä on PK-35:n tuore yhteistyökumppani. Kuten Pihlajamäen Silmälasin kotisivuilla kerrotaan, kyseessä on ”se meidän kylän optikko”.

Yritys on tarjonnut ystävällistä ja asiantuntevaa palveluaan jo yli kaksikymmentä vuotta. Sen monipuoliseen toimialaan kuuluvat mm. näöntarkastukset, silmälasit, piilolasinesteet, aurinkolasit, kuulolaitteiden paristot, korjaukset, huollot, varaosat, neuvonta ja valokuvapalvelu.

- PK-35:n jäsenet saavat täältä kohtalaisen hyvän alennusedun. Meiltä löytyy tuotteita, kuten Ray-Baneja ja muita aurinkolaseja sekä tarvittaessa tietysti silmälaseja, jotka kiinnostavat nuoria. Haluan tarjota heille mahdollisimman henkilökohtaista palvelua, Meramo sanoo.

- Kehotan ottamaan minuun rohkeasti yhteyttä, sillä kerron asioista mielelläni lisää ja olen valmis valistamaan asiakkaita. Optinen ala on melkoinen viidakko, jonka sisällä esimerkiksi tuotteiden hintataso vaihtelee hyvinkin paljon.  

Meramolla on PK-35:een jo pitkäaikainen suhde. Kun seura pelasi vuonna 1998 historiansa ensimmäisen kauden Veikkausliigassa, hän omisti punamustien kausikortin.

- PK edustaa ennen kaikkea paikallisuutta. Olen asunut koko ikäni Helsingissä, joten tällainen läheinen lähiöseura koskettaa. Kaudella -98 miesten liigajoukkuetta seurasi ja kannusti kovaääninen fanijoukko, joka koukutti toimintaan mukaan muitakin katsojia, Meramo jatkaa.

- Muistan hyvin (päävalmentaja) Pasi Rautiaisen vahvan persoonan. Asuin silloin Pukinmäessä joukkueen kotikentän lähellä, joten peleissä oli helppo käydä. Siltä vuodelta on jäänyt runsaasti lämpimiä muistoja. Voi olla, että palaan taas tällä kaudella kentän laidalle.

Optikon yhteystiedot sekä lisätietoja osoitteessa: http://www.pihlajamäki.fi/optikko/

PK-35 kiittää Kai Meramoa kommenteista ja on tyytyväinen tuoreeseen yhteistyösopimukseen!