Kaisa debytoi A-maajoukkueessa!

Punamustien keskikenttäpelaaja Olga Ahtinen ja hyökkääjä Kaisa Collin kuuluivat naisten A-maajoukkueen avauskokoonpanoon, kun Suomi kärsi perjantaina 0-1-vierastappion Puolalle.

Olga pelasi koko ottelun, Kaisa 69 minuuttia. Kyseessä oli Collinin debyytti naisten A-maajoukkueessa. PK-35 Vantaan kolmas maajoukkuevalittu Mimmi Nurmela ei tällä kertaa saanut peliaikaa.

Ottelun ainoa maali syntyi jo kuuden minuutin kohdalla. Suomen päävalmentajana toiminut Marko Saloranta vaihtoi kentälle toisella puoliajalla kolme pelaajaa.

- Ensimmäinen 20-minuuttinen oli meille todella hankala. Emme pärjänneet kaksinkamppailuissa, sillä Puola pelasi erittäin aggressiivisesti, Saloranta kommentoi Palloliiton verkkosivuilla.

- Myös toisen puoliajan alku oli vaikea, mutta pääsimme siitä yli. Maalipaikkamme jäivät liian vähiin, emmekä olleet pallollisina samalla tasolla kuin tammikuussa Espanjassa. Esityksessämme oli paljon hyvää, mutta tuntuu tietysti kovalta hävitä.

Maajoukkue jatkaa matkaansa Pruszkówista Slagelseen, missä Suomi kohtaa tiistaina Tanskan. Naisten MM-karsintalohkot arvotaan 25. huhtikuuta.

PK-35 toivottaa Olgalle, Kaisalle ja Mimmille sekä koko naisten A-maajoukkueelle erinomaista Tanska-peliä!