Maajoukkuenaisille tappio

PK-35 Vantaan keskikenttäpelaaja Olga Ahtinen toimi tiistaina Suomen kapteenina ja pelasi koko ottelun, kun naisten A-maajoukkue kärsi Tanskalle 0-5-vierastappion.

Punamustien puolustaja Mimmi Nurmela vaihdettiin kentälle tauolla. Hyökkääjä Kaisa Collin ei tällä kertaa saanut peliaikaa.

- Valmistautumisessa ei kaikki mennyt niin kuin halusimme, mutta emme missään nimessä mene sen taakse. Tasoero oli numeroiden mukainen. Tulos ei valehtele, Suomen päävalmentajana toiminut Marko Saloranta sanoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Muutamat pelaajamme pystyivät tarvittaessa säilyttämään malttinsa ja hakemaan oikeanlaista tapaa edetä, mutta joukkueena emme tässä onnistuneet.
 
Naisten A-maajoukkue pelaa seuraavat ottelunsa kesäkuussa. MM-karsintalohkot arvotaan 25. huhtikuuta. Suomen päävalmentajana syksyllä alkavissa karsinnoissa toimii kokenut ruotsalainen Anna Signeul.

- Lohkossamme tulee olemaan kaksi Tanskan tasoista joukkuetta, joten nämä harjoitusottelut ovat äärimmäisen tärkeitä pelejä, Saloranta jatkoi.

PK-35 toivottaa punamustien maajoukkuenaisille erinomaista futiskauden jatkoa sekä seuran koko jäsenistölle hyvää pääsiäistä!