Miehet valmiina sarjaan

PK-35:n sarjakausi miesten Kolmosessa käynnistyy kuluvan viikon perjantaina, kun joukkue kohtaa espoolaisen SexyPöxyt vieraskentällä Laaksolahdessa.

PK-35 Vantaan miesten tarinan päätyttyä viime syksynä punamustien edustusjoukkue on nyt aiempaa paikallisempi. Se on viimein palannut juurilleen eli pelaa kotiottelunsa Pihlajamäen Aava Areenalla. Joukkueen pelaajalista löytyy tämän linkin kautta: http://www.pk-35.fi/index.php/kolmonen-joukkue

- Vaikka runkomme alkoi hahmottua vasta helmikussa, olen tyytyväinen talvikauteen. Olemme harjoitelleet hyvin. Asenne ja osallistumisprosentti ovat olleet kohdallaan, joten kaikki on sujunut suurin piirtein suunnitelmien mukaan, punamustia toista kautta valmentava Jarkko Siikava sanoo.

- Uusia pelaajia on aika paljon, mutta he ovat sopeutuneet joukkueeseen ilman ongelmia. Noin kaksi kolmasosaa pelajistamme tuntee toisensa jo PK:n junnuvuosiltaan. Joukkuehenkemme on kaiken kaikkiaan oikein hyvä. 

PK-35 pelaa sarjakauden ensimmäisen kotiottelunsa vappuaattona eli sunnuntaina 30. huhtikuuta, jolloin se kohtaa kello 16:00 alkavassa paikallispelissä Toukolan Teräksen. Kolmosen koko sarjaohjelma sekä lohkojaot löytyvät tästä linkistä: https://www.palloliitto.fi/helsinki/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/miehet?&hkijp17&M3

- Erotumme sarjan useimmista joukkueista aktiivisuuden, aggressiivisuuden ja nopeuden kautta. Pyrimme pelaamaan energistä ja pallonhallintaan perustuvaa futista, jossa pelaajien on itse osattava ajatella ja tehdä oikeita ratkaisuja. Heillä on kova halu näyttää ja into menestyä, Siikava jatkaa.

Valmentaja ennakoi, että sarjasta saattaa muodostua hieman kaksijakoinen. Hän luettelee suosikeiksi mm. FC Futuran, Töölön Taiston, HIFK/2:n, mahdollisesti TiPS:n ja mainitsee lopuksi myös oman joukkueensa nimen.

- Pelaajamme ovat asettaneet tavoitteeksi lohkovoiton. Ainakaan harjoituspelien perusteella emme jää yhdestäkään joukkueesta jälkeen, joten meillä on vahva luotto omiin kykyihimme. Odotan sarjan kärjen muodostuvan hyvin tasaiseksi.   

PK-35 toivottaa miehille erinomaista kautta sekä kaikki jäsenensä ja kannattajansa lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan joukkueen värikkäitä kotipelejä Aava Areenalle!